2777
2789
عنوان

اگه ببینن شوهر دوستتون

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 36 پست
سند ندارم🤦🏻‍♀️ مگر اینکه بگم بره دوربینای گوشی فروشیه رو ببینه که فکر نکنم کسی نشون بده فکنم نگم ب ...

دختری که راحت میاد با یک مرد تو گوشی فروشی احتمالا نمیدونه اون اقا متاهله اگر ندونه اون دخترم داره بازی میده دخترا اگر بدونن طرفشون متاهله انقدر راحت باهاش اینور اونور نمیرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا اونم نمیدونه نمیدونم والا

فکر نکنم‌بدونه اینجوری خیلی بدتره چون بدون آگاهی رفته با یک مرد متاهل هم اینجوری احساساتش ضربه میخوره هم دوستت بفهمه آه و نفرین ناحق پشت سرش چون خبر نداشته طرفش متاهل بوده

فکر نکنم‌بدونه اینجوری خیلی بدتره چون بدون آگاهی رفته با یک مرد متاهل هم اینجوری احساساتش ضربه میخور ...

کاش اون لحظه زبون باز میکردم اصلا لال شده بودم الان حق و الناس گردنم نیست

کاش اون لحظه زبون باز میکردم اصلا لال شده بودم الان حق و الناس گردنم نیست

بهترین زمان همونجا بود دیگه الانو نمیدونم یکی رو بگی شر ایجاد میشه یکی رو نگی شر ایجاد میشه ولی اینجور مواقع جیزی که قطعیه و همیشه درسته باید رفت سراغ شخصی که اومده تو رابطه مثل این خانم اگر ندونه که آگاه میشه و احتمالا خودش میره کنار اگرم آگاه باشه بازم مشخص میشه و باید عواقبش بهشون گوشزد کرد و تاثیری که در آینده روی زندگی خودش با کارماش ایجاد میکنه 

بهترین زمان همونجا بود دیگه الانو نمیدونم یکی رو بگی شر ایجاد میشه یکی رو نگی شر ایجاد میشه ولی اینج ...

کاش میگفتم بنظرم دختره هم خبر نداشته که بی پروا اومده بوده بیرون باهاش