2777
2789
عنوان

اگه ببینن شوهر دوستتون

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید اما اگر خود فرد خیانتکارو آدم بشناسه باید به خود اون فرد اخطار بده اگر براتون دردسر بعد درست نکنه و عواقبش گوشزد کرد گاهی بی اعتنایی هم خودش باعث فاجعه شده بی اعتنایی اطرافیان

چجوری فهمیدی داره خیانت میکنه

رفته بودم پاساژ قاب بخرم بعد من عکسای عروسی دوستمو دیده بودم بعد دیدم با یه زنه دست تو دست اومدن تو گوشی فروشی اولش گفتم شاید شبیهشه یا دارم اشتباه میکنم بعد زنه اسمشو گفت 

رفته بودم پاساژ قاب بخرم بعد من عکسای عروسی دوستمو دیده بودم بعد دیدم با یه زنه دست تو دست اومدن تو ...

باید به خود اون زنه گقت کسی که داره خیانت میکنه با خود اون فرد باید صحبت کرد خیلی مردا خودشون جای مرد مجرد هم جاممکنه بزنن

فکنم نگم بهتره اخه اونقدر صمیمی نیستیم کاش اونجا به مرده میگفتم تو مگه شوهر فلانی نیستی اه

دقیقا همونجا میگفتی بهترین عکس العمل بود و کار تموم میشد نه بده میشدی هم حساب کار دستت میومد که چه خبره چون فی‌البداهه بود واکنشت

میگفتم با سند ولی ناشناس

سند ندارم🤦🏻‍♀️ مگر اینکه بگم بره دوربینای گوشی فروشیه رو ببینه که فکر نکنم کسی نشون بده فکنم نگم بهتره از یه طرفیم دلم نمیخواد چیزی از دوستم پنهون باشه کاش دستش رو شه یا حداقل توبه کنه

دقیقا همونجا میگفتی بهترین عکس العمل بود و کار تموم میشد نه بده میشدی هم حساب کار دستت میومد که چه خ ...

من کلا دو روز بعد یادم میافته چی باید میگفتم چه واکنشی نشون میدادم