2777
2789
عنوان

چقدر مردای متاهل پست شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3833 بازدید | 152 پست
یعنی واقعا از طرز فکرت موندم..پس تکلیف مردای خیانتکار چی میشه من حرفم با مرداس ن زنا..اون متعهده چرا ...

عزیزم مگه من چی گفتم میگم وقتی نمیشه جلوی بعضی مردای آشغال رو گرفت حداقل خودمون ب این جور چیزا نه بگیم ک کمتر پیش بیاد قصد ناراحتیت نداشتم ببخشید گل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیست مردای متاهل از شیش فرسخی تابلو ان

شما اول متنی ک من نوشتمو درست بخون کلا متوجه نشدی ..براهمین اول ریپلای نزدم،اگه بازم متوجه نشدی بله هرچی شما بگی🤣

وقتی بهشون هم میگی این ارتباط ها اشتباه میخوان ادمو بخورن

این جهت شما نمیگم  کلا برای علم آگاهی خانما میگم ،خانما در دوران مجردی شون باید اول فقط به هدف ها پیشرفت هاشون فکر کنن به موفقیت هاشون رسیدن بعد فکرهاشون برای روابط آزاد بزارن اونم نه بدون اطلاع خانوادها ولی متأسفانه خانما روابط ازاد مخفی میارن جزء هدف های اولشون وخودشون دست کم میگیرن ارتباط و روابط با جنس مخالف و ازدواج ردیف دوازدهم هستن نمیدونن یک خانم میتونه چه اهداف ها و پیشرفت های با تلاش های خودشون میرسن که هیچ مردی نتوانسته برسه بهش ما ایرانی ها خانم  انصاری و پریسا تبریزی  وخانم ورزا و خانم دارابی و خانم مریم میرزاخانی و  خانم ماریا خرسند و خیلی پروفسورهای خانم دیگه ایرانی داریم که هنو یک مرد نتوانسته به گرد پاشون برسن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پس زناهم دلیل خیانتشونو بزارن پای مردایی ک ب پر و پاشون پیچیدن اصلا منطقی نیس ذات ادم خیانتکار هیچوق ...

اره خب اتفاقا میزارن. نشنیدی میگن کمبود محبت داریم. پول نداره. فلان و.... خیلی از زنها هم بهونه های جور واجور میچینن. دیکه داریم تو این جامعه زندگی میکنیم. تعهد واسه خیلیا مرده زن و مرد نداره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اصلا متنی نوشتمو خوندی؟طرف تو شهر ما جدا از زن و بچش زندگی میکنه دائم میشه باهاش درارتباط بود هیچکس ...

شناسنامه که ببینی مطمئن میشی هرکس هم بهونه اورد که نشون نده یا الکی شلوغش کرد بدون که متاهله چه اشکال داره میتونی بهش بگی چون خیلی مرد متاهل زیاد شده  واسه اطمینان میخوام اول شناسنامه ببینم

😎🦁🔥

شما اول متنی ک من نوشتمو درست بخون کلا متوجه نشدی ..براهمین اول ریپلای نزدم،اگه بازم متوجه نشدی بله ...

من اصلا با تو نیستم برو چتتو بکن لیاقتت همون زاپاس بودنه من بااونی ام که گفت چجوری بفهمیم متاهله یا نه😐🤣

عزیزم مگه من چی گفتم میگم وقتی نمیشه جلوی بعضی مردای آشغال رو گرفت حداقل خودمون ب این جور چیزا نه بگ ...

خودمون ک نه میگیم عشقم..

ولی درکل مردا هم چون همیشه انگشت اتهام سمت ما زنا بوده زباد به خودشون سختی و عذاب وجدان نمیدن

مثلا اگه شوهر ادم خیانت کنه میری اول زنه رو پاره میکنی درصورتی کسی ک باید اول دهنش سرویس شه مرده هست اونه ک به من خبانت کرده اونه ک منو هیچ شمرده و همه چیو نادیده گرفته

من اصلا با تو نیستم برو چتتو بکن لیاقتت همون زاپاس بودنه من بااونی ام که گفت چجوری بفهمیم متاهله یا ...

تو اینقد عقلت کمه و نفعمی ک اصل قضیه رونفهمیدی،بااین طرز فکرت زاپاس تویی از تاپیکم گمشو بیرون جای عقب مونده ای نث تو نیس کورم ک هستی ماشاله