2777
2789
عنوان

چقدر مردای متاهل پست شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3833 بازدید | 152 پست
واضحه از نوع حرف زدنش تایم چت کردنش همون اول بهش بگه شناسنامتو نشون بده

ازاین به بعد تو دیت اول بگیم با شناسنامه بیاد

چه حرفایی میزنید

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجا مغازه دارم 

بچگانه

شهری ک پرمهندس و کارگر واسه شرکتا‌میان 

از شهرهای دگ 

میان خرید لباس بچگانه میکنن میگن برا بچه ی ابجیمه 

بچه ی داداشمه 

من مجردم 

ینییییی اکثرشون همینارو میگن 

ولی خو معلومه متاهلن 

و‌خرید برا بچه ی خودشونه 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

واضحه از نوع حرف زدنش تایم چت کردنش همون اول بهش بگه شناسنامتو نشون بده

اصلا متنی نوشتمو خوندی؟طرف تو شهر ما جدا از زن و بچش زندگی میکنه دائم میشه باهاش درارتباط بود هیچکس بالا سرش نیس تک و تنها محردی داره هرغلطی میکنه

متأسفانه خیلی خانم ها از سن دبیرستان به بعد فقط فکر روابط ازاد مخفی هستن محیط ها ناسالم هستن آسیب و صدمات ها سخت داشته تجربه به دست آوردن هم همیشه راحت نبوده نفس بگیر بوده خیلی وقت ها ،بجای بردن علم آگاهی ها شون میخوان با تجربه بدست اوردن متوجه بشن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دختره از اول علم غیب داره ک طرف متاهل هست؟چی میکیا خواهراکه من پیگیر نمیشدم عمرا میفهمیدم متاهله

میدونی چرا اسی؟! چون اینقد زمانه خراااب شده اینقد زنها و دخترای دم دستی زیاد شده ـ.. اینقد به همچین پیشنهاداتی نه گفته نشده.... راحت با بقیه دخترای سالم که قصد زندگی دارن هم اینکارو میکنن.... بنظرم اول از هم جنس خودمون شروع میشه... اگر زنی و دختری باهمچین مردای کثیفی رو هم نریزن بخاطر پول موقعیت و.... اینا همچین غلطی نمیکردن. اینقدم خیانت زیاد نمیشد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
متأسفانه خیلی خانم ها از سن دبیرستان به بعد فقط فکر روابط ازاد مخفی هستن محیط ها ناسالم هستن آسیب و ...

وقتی بهشون هم میگی این ارتباط ها اشتباه میخوان ادمو بخورن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
افرین عزیزم واقعا ما زنا باید خودمون حواسمون ب هم باشه و به هم رحم کنیم

یعنی واقعا از طرز فکرت موندم..پس تکلیف مردای خیانتکار چی میشه من حرفم با مرداس ن زنا..اون متعهده چرا مردا این شکلی شدن مقصر اونان

میدونی چرا اسی؟! چون اینقد زمانه خراااب شده اینقد زنها و دخترای دم دستی زیاد شده ـ.. اینقد به همچین ...

پس زناهم دلیل خیانتشونو بزارن پای مردایی ک ب پر و پاشون پیچیدن اصلا منطقی نیس ذات ادم خیانتکار هیچوقت عوض نمیشه جنسیتم نداره