2777
2789

پشمام ریخته بچه ها

اکثرتون من رو میشناسین.۲۴ سالمه و خاستگارم ک میمردم براش ۳۹ بود

اول عید با وقاحت خبر داد دارم با یکی دیگه اشنا میشم و دوسش دارم و...

من گاهی برای اروم شدن دلم پروفایلای کارما و انتقام میذارم و اینم حرصش میگیره😐

دیشب اومد گف ببین انقد منو نفرین نکن و فکر نکن زندگیتو خراب کردم،اگه مستحص باشم خدا خوپش ازم انتقام میگیره و تو هم قبل از رل زدن من با یکی دیگه هم لایف استایلی نداشتی و ورزش و بیرون رفتن و مسافرتت به راه نبود که الان زندگیت مختل شده باشه😐💔💔💔

گفتم همین مونده تو لایف استایل من رو مسخره کنی!!بعدم من با یه مشکلاتی از جمله سرطان خانواده و افسردگی مادرم دست و پنجه نرم میکردم که فالورای در و داف و پولدارت که همیشه باشگاه و کافه ان توی خوابشونم نمیبینم ک منو مقایسه میکنی!! گف نه مقایسه نکردم و فلان ولی دیگه ریده بود💔

چقد احمق و ظاهربین💔بهش گفتم من هرچی بودم بازم برای تو صد خودمو میذاشتم و تورو میخندوندم...ولی تهش چشمش همون دخترای شاد بی درد رو گرفت🙂🙂منی ک حتی عکسم از خودم نمیگیرم انقد مشکلات هوار شده بود سرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاکش کن دختر خوب

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

میدونم الانم لابد از دست من عصبانی میشی ولی از این حرف برای تغییر مثبت خودت استفاده کن 

لایف استایل خیلی مهمه حتی  کیفیت سالمندیتو تحت تاثیر قرار میده اگه خوب نیست عوضش کن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟