2777
2789
عنوان

احترام به اقوام

195 بازدید | 30 پست

یه چیزی که خواستم بگم اینه که توروخدا با هر قومیتی هستین بیایم به هم احترام بذاریم. فارس،ترک،کرد،لر،عرب،بلوچ و ... تمام اقوام محترمن و زیر سایه پرچم ایران. سالها بزرگانی خونشون رو دادن که این خاک و اقوام سرپا بمونه بعد می‌بینیم متاسفانه توهین میشه به اقوام ایرانی.

به امید روزی که تمام اقوام ایرانی که قرن هاست در کنار هم و در خاک پاک ایران زندگی می‌کنیم احترام همو نگه داریم❤️🤍💚

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ‌کسی ب ترکا توهین نکرده خودشون به خودشون توهین میکنن با بقیه اقوامم سرجنگ دارن

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

عالیههه محشششره

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

عالی

ایران قشنگه با تمام اقوام در کنار هم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اصلا بحث اقوام و ملت هم نیست 

هر آدمی با هر ملیتی با هر قومیتی شایسته احترامه، مگه اینکه خلافش ثابت شه، که اون موقع هم ربطی به یک قوم یا ملت نداره 

آدم اصیل همه رو با یه چوب نمیزنه 

والا ‌کسی ب ترکا توهین نکرده خودشون به خودشون توهین میکنن با بقیه اقوامم سرجنگ دارن

اینطور نیست یه ترک واقعی محترم و وطن پرسته❤️🤍💚

یاشاسین ایران و ایرانی

اصلا این اقوام هستن که ایران رو خاص کردن وگرنه ایران با بقیه کشورها چه فرقی میکرد ؟؟؟ اقوامی که هرکدوم به فرهنگ و اداب خودشون ایران رو رنگارنگ و زیبا میکنن ،پرچم همه شون بالاست 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
علی دایی هم ترکه.فخر ایران.قهرمان و افتخار ایران.

تروخدا من چی میگم شما چی میگی😐🤣

من چیکار ب علی دایی دارم؟!بحث بحث توهین و بی احترامیه

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

اصلا بحث اقوام و ملت هم نیست هر آدمی با هر ملیتی با هر قومیتی شایسته احترامه، مگه اینکه خلافش ثابت ش ...

دقیقا همینه احترام خیلی قشنگه. بله درسته همه رو نمیشه به یه چشم دید. دنیا رنگارنگه آدماش هم همینطور