2777
2789
عنوان

احترام به اقوام

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 30 پست
اصلا این اقوام هستن که ایران رو خاص کردن وگرنه ایران با بقیه کشورها چه فرقی میکرد ؟؟؟ اقوامی که هرکد ...

دقیقا همینه هیچ جایی در دنیا به تنوع فرهنگی و زبانی و قومیتی کشورمون ندیدم. زنده باد ایران و ایرانی

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد 

تروخدا من چی میگم شما چی میگی😐🤣من چیکار ب علی دایی دارم؟!بحث بحث توهین و بی احترامیه

منظورم اینه جمع نبندین.توی همه ادما خوب و بد پیدا میشه.چند تا ترک ادعای استقلال و فروپاشی دارن قرار نیست بگیم همه تورکا بدن و دلشون می خواد دعوا کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم اینه جمع نبندین.توی همه ادما خوب و بد پیدا میشه.چند تا ترک ادعای استقلال و فروپاشی دارن قرار ...

دقیقا همینه نمیشه همه رو یجور ببینیم

ولی حیف که نمی دونم عشقم دو طرفه هست یا خدای نکرده یک طرفه

ان شالله ک دوطرفه هست پسرای لر بختیاری هم خوش قیافه هستن من خودمم لرم...حالا عشقت خوش قد و بالا هست ؟

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

من خودم با اکثر اقوام دوست بودم و اینکه همشون خوبن و کارشون درسته. واقعا چه ایران قشنگی میشه اگه همه مون متحد و یکدل باشیم با احترام به هم

منظورم اینه جمع نبندین.توی همه ادما خوب و بد پیدا میشه.چند تا ترک ادعای استقلال و فروپاشی دارن قرار ...

ما ک همچین چیزی نگفتیم خود همون ترک تاکید بر این موضوع داشتن،حتی خودشونو ترک ایران نمیدونستن و میگفتن نژاد ما برمیگرده ب ترکای ترکیه،برا بعضیا متاسفم واقعاا فقط همینک میتونم بگم

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

ان شالله ک دوطرفه هست پسرای لر بختیاری هم خوش قیافه هستن من خودمم لرم...حالا عشقت خوش قد و بالا هست ...

مردای بختیاری  همه کسشون مادرشونه بعد همسرشون.جون و ایمونشون داشونه.حالا هر کی می خواد زنشون بشه بسم الله.اول باید دا بپسنده😂😂

ما ک همچین چیزی نگفتیم خود همون ترک تاکید بر این موضوع داشتن،حتی خودشونو ترک ایران نمیدونستن و میگفت ...

خوب میگفتی تشریف ببرید همون ترکیه خوب   

ما ک همچین چیزی نگفتیم خود همون ترک تاکید بر این موضوع داشتن،حتی خودشونو ترک ایران نمیدونستن و میگفت ...

خیلیاشون اینطور نیستن باور کن. فقط یه عده خیلی کمی هستن که این ادعا رو دارن. تازه همون کشور آذربایجان هم که بعضیا سنگشو به سینه میزنه تا قبل از جدایی هزاران سال جزو ایران بوده و امیدوارم برگرده به نقشه مون

اره منم اتفاقا دیدم ازشون.خدا رو شکر تعدادشون کمه و بیشتر توی قشر بی سواد و بی فرهنگ و سطح پایین و اراذل و اوباش و قمه کشاشون ازینا دیده میشه

خیلیاشون اینطور نیستن باور کن. فقط یه عده خیلی کمی هستن که این ادعا رو دارن. تازه همون کشور آذربایجا ...

معلامه ک همه ی جور نیستن

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

مردای بختیاری همه کسشون مادرشونه بعد همسرشون.جون و ایمونشون داشونه.حالا هر کی می خواد زنشون بشه بسم ...

طرف ما اینجور نیست فعلا پسرا و دخترا تصمیم گیرنده هستن

انشاله .یه روزی بازم سرزمینمون میشه همون کشور زمان کوروش بزرگ

بله منم امیدوارم که دوباره ایرانشهر باستان شکل بگیره❤️🤍💚