2777
2789

من دوقلو باردارم ؛ بچه هامم یه دختر یه پسرن .حالابه گوشم رسیده مادرشوهرم به شوهرم گفته غزاله با اون اندام ریزه میزش دوقلوها رو داره میاره . اونوقت دختر من ۵ ساله عقد مونده و دکتر گفته شاید بچه دار نشه ( ناراحتی قلبی داره) .مردم شانس دارن . فلان ..تو فامیل هم چو افتاده همه ویز ویز میکنن و هی  میگن بچه دوقلو یه دختر یه پسر.  خوشبحالش و فلان و از کجا دوقلو اومد و ... 😑😑😑😑😑😑😑😑

بده رفتارشون

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیسی خیلی محترمانه .... دهنشون البته ببخشیدااااا ولی انگار دست تو بوده 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، دختری از دیار آذربایجان❤️ ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏 

خیلی مراقب خودت باش هم هر روز صدقه بده به نیت سلامتی امام زمان

ام اسفند دور کن

هم این مدت تو چشمشون کمتر ظاهر شو

دوستم دوقلو پسر داشت سر همین حسادتای مادرشوهرش زایمان زودرس کرد بعد ببین چقدر این زن کثیف بود ک بعد به پسرش یعنی شوهر دوستم گفته بود تو زندگیت لب پرتگاهه و .... . یعنی منظورش این بود که باید طلاقش بدی

الهی به امید خودت...