2777
2789
عنوان

پیام دوست دختر رفیقشو تو گوشیش دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 78 پست

چند سالته 

بزرگ میشی به خودت فحش میدی که اجازه دادی یک نر اینطوری تحقیرت کنه 

اصلا نیازی به اخرش نبود مردی که میگه تو اگر قیافه فلانی رو داشتی هر روز فلان نشون میده که اولا یک ادم دوزاری بی چاک و دهن و درب داغون و تو جوب بزرگ شده است دما علاقه خاصی بهت نداره در نهایت هم که بهت گفته حرومزاده واقعا من جای تو بودم یک پیام میدام که حرومزاده تویی و اونیکه تو رو پس انداخت 

من میدونم نسل جدید اکثرا کلا چاک و بست نداره دهنشون چه مذکر چه مونث ولی در رابطه مثلا با دوست دختر کسیکه جدیه از این حرفها و عبارات استفاده نمیکنه حتی اگر ماهیتا متعلق به همون قشر درب داغون بی فرهنگ باشه 

بهرحال برلی خودت میگم از این زباله سریعا جدا شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭اره واقعا خودم قبول دارم حتی خودش به دوستش گفته بود من چرا اینو هرچقدر میزنم از زندگیم نمیرهاخه ...

بنظرم اون فقط واسه هوا و هوس و لذت لحظه ای میخوادت و تو داری وقتت رو با اون آدم تلف میکنی.

یکروز بخودت میای که سالهای سال وقت صرفش کردی و اون بعد این همه زمان مثل قاب دستمال خودش پرتت کرد بیرون از زندگیش چون دوست نداره قلبا.

امیدوارم روزی نرسه که آرزو کنی کاش تو همون چهار سال اول رابطه ولش میکردی.

عکس و فیلم ازت داره  

بگو منم ازت عکس و فیلم دارم و قطعا برای تو خیلی بد میشه 

واقعا متاسفم ببین من از تو خرتر بودم البته طرفم یک هزارم ظرف تو عوضی نبود ولی خوب من خیلی خر بودم و تمام دنیام اون ادم بود تا طرف رفت زن گرفت بعد یکسال اومد عر زدن که ببخشید و من طلاق میگیرم و این حرفها منم گفتم هر کاری دوست داری بکن دیگه برام مهم نیست و واقعا هم نبود هنوز مه هنوزه با اینمه خیلی بهس فکر میکنم ولی مطمنم ادامه ندان با اون ادمیکه خیانت و تنوع طلبی و نداشتن تعهد بهترین کاری بود که کردم

عزیزم اینکه دنبالت نیومد بحث ارزش گذاشتن برای شما نیست بحث اینه اگه دنبالت میومد یا بیاد باید برات توضیح بده باید بهت شماره دختره رو بده و الان از این موضوع داره فرار میکنه. همه ی حرف هایی که زده رو با تمام وجودم میفهمم اون لحظه حتی ممکن بود بزنه گوشی رو بشکنه اما شما شماره رو برنداری. از کجا معلوم همون دختره باشه؟ شاید یکی دیگست شما که شمارشو نداری. و در نهایت اینکه منطقی فکر کن اینجور ادم ها بعد از ازدواج هم متعهد نمیمونن دیدم که میگم...

در مورد عکس و فیلم هم یه بار گوشیشو بگیر قایمکی بزن تنظیمات کارخونه گوشیشو ریست کن همه چیز پاک بشه حتی اونایی که مخفی کرده. اکانتای تلگرام و... رو هم دلیت اکانت بزن. به اون پسره هم که فرستاده زنگ بزن با زبون خوش بگو پاک کنه. خودشم اگه باز گفت جایی عکس و فیلمت رو نگه داشته اول مطمئن بشو داره بعد بگو ازت شکایت میکنم. از همه حرفاتون قایمکی فیلم بگیر صداشو ضبط کن از چتا اسکرین شات یا فیلم بگیر مدرک بمونه یه روز لازم میشه.

لازم نیست عکس و فیلمت رو پخش کنه عزیزم، همین که داری با یک همچین آدم بی‌سرو‌پایی دیده میشی به اندازه کافی آبرو و اعتبارت رو جلوی بقیه خدشه‌دار کرده.

نکن عزیزم این کار رو با عمر و جوونیت، یک همچین آدم بی‌بندوباری که انواع روابط رو داره، بیمارت می‌کنه. آسیب روانی هم که بهت زده و داره میزنه بیشمار.

من احتمال میدم سن کمی داری و محیط خونه هم احتمالا متشنجه که باعث شده معتاد یک همچین آدم بیماری بشی😞

ته تهش عکس و فیلمات رو پخش کنه، یکی دو سال سوژه‌ای، بعدش مردم سوژه جدیدتر گیر میارن. کاشکی نکنی این کار رو با خودت.

میدونم با حرفای ما تموم نمی‌کنی این رابطه رو، امیدوارم اون روانی یک لطفی بهت بکنه و تو رو بذاره کنار که بری پی زندگیت

لازم نیست عکس و فیلمت رو پخش کنه عزیزم، همین که داری با یک همچین آدم بی‌سرو‌پایی دیده میشی به اندازه ...

عزیزم مرسی واقعا همه حرفات درسته کاملا صحیحه ولی فضای خونه خوبه اتفاقا پدرم خیلی بهم محبت میکنه مامانمم خوبه ولی نمیدونم چرا منو گول زد چون خیلی فیلم بازی کرد و ادای خوبارو دراورد هرکاری کرد تا اعتماد منو جلب کنه حتی گریه جلوم هق هق میزد دوستاش میومدن الکی میگفتن وای این عاشقته و خودکشی‌هم کرد منم باورم شد که واقعا دوستم داره بعد از اینکه عکس و فیلم گرفت عوض شد بعد اونموقعه انقدر نامرد بود وقتی‌ عکس‌میگرفت میگفت دستاتم توش معلوم‌باشه من از دستات خیلی خوشم میاد بعدا موقعه تهدید گفت بدبخت من گفتم دستات معلوم باشه که واسه دوستات فرستادم بشناسن تویی‌ 😔😓من ازش متنفرم حالم ازش بهم میخوره هیچوقت انقدر ضعیف نبودم حتی قبل اینم رل داشتم مثل آب خوردن جدا شدم ولی به خاطر عکس و فیلمام میترسم چون ریخته تو فلش تا اخر عمر پاک نمیکنه الان که تهدیدی نمیکنه بگه پخش میکنم ولی میدونم دیگه به همه نشون میده پسرا ذاتشون همینه واسه پز دادن و افتخار کردن به همه رفیقاشون نشون میدن به هرکسی که منو بشناسه نشون میده از کجا معلوم ازدواج کردم یه روز‌همین عکس و فیلما واسم دردسر نشه. من به خاطر همین پاگیر شدم و انقدر بهش چسبیدم وگرنه حس دوست داشتن بهش ندارم . درحال حاضر هم بعد این موضوع که تعریف کردم کات کردیم من خطمو عوض کردم هیچ خبریم ازش نیست بیرون هم نمیرم یعنی هیچ راه ارتباطی با من نداره مگر اینکه بیاد در کلاسم . امیدوارم دیگه نیاد و منم که از جلو چشمش محو شدم فراموشم کنه و یه جوری عکس و فیلمام پاک شه اون فلش گم بشه😭

در مورد عکس و فیلم هم یه بار گوشیشو بگیر قایمکی بزن تنظیمات کارخونه گوشیشو ریست کن همه چیز پاک بشه ح ...

بابا رو فلش ریخته فلش هم تو خونشونه نمیتونم پاک کنم اون پسره هم کاری‌ باهام نداره اون یه لاته بی سروپا از هیچی‌نمیترسه زنگم بزنم پاک نمیکنه کدوم پسر عکس لختی دخترو پاک میکنه😭هیچ تهدیدی هم درحال حاضر نکرده که اسکرین شات بگیرم اخه شکایتم بکنم به جایی نمیرسم میگن دختره با میل خودش فرستاده اینم بدتر سر لج میوفته ابرومو میبره هیچوقتم پاک نمیشه

عکس و فیلم ازت داره بگو منم ازت عکس و فیلم دارم و قطعا برای تو خیلی بد میشه واقعا متاسفم ببین من ا ...

اتفاقا یه فیلم ازش دارم زمانی که بابام ماجرا رو فهمید بابام رفت اوردش‌تو حیاط خونمون گرفت کتکش زد شلوارشو پاره کرد شورتشم معلوم بود بابام ازش فیلم گرفت مثل سگ میترسید میگفت دایی بزار برم . بعد که اشتی کردیم گفت فیلمو از گوشی بابات پاک کن منم الکی گفتم پاک کردم ولی هنوز دارمشون و اون نمیدونه

ولی خب بازم درمقابل چیزایی که از من داره هیچی نیست مال من لختیه مال این حتی پخشم بشه ابروش نمیره

سابقه خیانت که داره حتی با پ.سر هم فیلم چیزشونو تو گوشیش دیدم که خودشو رفیقش پسر برده بودن خونه سر ا ...

دیگه عقل نداری اینقدر زود خام میشی اینم هرچی باشه می‌بخشی 

پس بگیر بخواب 

مردم با دوتا بچه سر خیانت جدا میشن دختر های مجرد روز به روز خودشون رو بیشتر حقیر می‌کنند و پای هر کثافت کاری می‌مونن و این خیلی خیلی عجیبه

دیگه عقل نداری اینقدر زود خام میشی اینم هرچی باشه می‌بخشی پس بگیر بخواب مردم با دوتا بچه سر خیانت جد ...

میشه بقیه تاپیکو هم بخونی؟ قضیه اصلی اونجاس

بابا رو فلش ریخته فلش هم تو خونشونه نمیتونم پاک کنم اون پسره هم کاری‌ باهام نداره اون یه لاته بی سرو ...

نه میتونی بگی اغفالم کرد بین خودمون صیغه خوندیم که برات دردسر نشه. بگو قایمکی فیلم گرفته. در ضمن حتی اگه با رضایت هم باشه حق نشر نداره تهدید کردن خودش جرمه کافیه بهت پیام بده بگه عکس و فیلماتو پخش میکنم برات مدرک میشه. بتونی خونشون بری فلش رو برداری هم خوبه. در هرصورت هرکاری که فکر میکنی درسته انجام بده ولی تا اخر عمر بازیچه این بشر نشو از کجا معلوم بدتر از این ها سرت نیاره