2777
2789
عنوان

شربت منیزیم و یبوست خیلی شدید

31106 بازدید | 21 پست

استفاده کردین خوب بوده؟؟

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  
من قرصش رو میخوردم ..عالیه 

ب همسرم گفتم سر راه شربتشو بگیره قرصش بهتره پس؟🙁

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص نداره

مگر اینکه قرص گیاهی مثل سی لاکس یا رولاکس مصرف کنید

بیزاکودیل هم هست 

شربت منیزیم هیدروکساید خط اول درمان یبوسته

فقط با هر قاشق یک لیوان بزرگ آب بخورید

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بهنر که نه .. کلی راحتتره .. من ایران نیستم ..نمیدونم قرصش اونجا هست یا نه .. ولی قرص خوردنش خیلی راحته

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
عزیزم انجیر خشک بخیسون داخل آب ولرم بزار یخچال صبح ناشتا بخور واقعا عالیه

ممنون عزیزدلم

قرص نداره مگر اینکه قرص گیاهی مثل سی لاکس یا رولاکس مصرف کنید بیزاکودیل هم هست  شربت منیز ...

چشم ممنونم خوشگلم

بهنر که نه .. کلی راحتتره .. من ایران نیستم ..نمیدونم قرصش اونجا هست یا نه .. ولی قرص خوردنش خیلی را ...

😘😘🥰

چشم ممنونم خوشگلم

💗

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

سلام عالی عالی هست بخور تاعمر داری دعام میکنی من ده سال یبوست شدید شدید دارم وبه جایی رسیده که رودم درازشده نیم سانت مونده ازمقعدبیرون بزنه یعنی داشتم میمردم صددرصد عمل داشتم ولی چون هزینش نداشتم نتونستم عمل کنم وهرروز شکمم باد میمرد بدتر میشد مثل زن حامله شده بودم بعد یه داروخانه بهم معرفی کردیعنی هردفعه مصرف می کنم اینقدر دعاش میکنم ک نگو چون بجه نوزادم دارم شرایط عمل ندارم جونمو فقط اون نجات داد تارودم داشت میترکید جلوشو گرفت حداقل