2777
2789
عنوان

پیام دوست دختر رفیقشو تو گوشیش دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 78 پست
اتفاقاتنهاکسی که میتونی بش بگی همونه بهش بگومن دوسش ندارم به خاطرفیلماباهاش موندم تنهاراهت همینه

اره ممکنه قبول کنه چون چندوقت پیش تو اینستا درخواست فالو داد ردش کردم میدونم هنوزم ازم بدش نمیاد

ولی میترسم ریسک کنم میخوام طوری باشه که نفهمه از طرف من این بلا سرش اومده چون بفهمه همون لحظه پخش میکنه همه چیمو . میخوام یکی کامل صورتشو بپوشونه بندازتش تو ماشین ببره فیلمشو بگیره.

وای منه خررر اونموقعه چقدر پسره میگفت میدونم تهدیدت میکنه بیارش بیرون تا با ماشین ببرم خرابش کنم فیلمشو بگیرم من دلم نیومد گفتم نه کاریش نداشته باش😭

نه ولس کن اصلن تهدیدنکن شکایت هم نکن شکایت برااونایی که شهربزرگن تومطمعنم داخل شهرکوچیکی آبروخانوادت ...

اره داخل شهر کوچیکم نمیتونم

میدونی میترسم چون دفعه قبل به خاطر اینکه به پسره پیام دادم عکسامو براش فرستاد گفت دیگه هیچوقت نمیتونی بری باهاش .

حالا میگم نکنه پسره بهم نارو بزنه اخه هیچی‌از هیچکس بعید نیست نکنه بره همه چیو بهش بگه و همدست بشن بدتر بیوفتم تو دردسر بگه تو میخواستی همچین بلایی سرمن بیاری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره داخل شهر کوچیکم نمیتونممیدونی میترسم چون دفعه قبل به خاطر اینکه به پسره پیام دادم عکسامو براش فر ...

مگه نمیگی قبلش رفته باهاش درگیرشده وزدش؟توبه پسره یه پیامی بده یااصن بده خودم مثلادرنقش رفیقت بهش پیام میدم رفیقاحضوریت اعتمادنکن بعضی دختراانقدحسودن بدترمیشه 

یاخودت پیام بده یابیاتلگرام باهم اوکیش میکنیم