2777
2789
عنوان

ریزش بعد کاشت ابرو

60 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

میگم من ۷ روزه کاشت ابرو انجام دادم بعد تا الان من ۳ تا تار دیدم یعنی رفتم تو فاز ریزش؟ ابرومو شستشو میدم روزی دوبار اخراش یکم اروم با برس ابرو میکشم صاف بشه روی اون دوتا تار ابرو بود

استرس دارم یکم زود نرفتم تو فازش؟😢البته گفتن از روز ۷ تا ۱۰هم و اونایی ک انجام دادن بگن چندوقت بعد رویش داشتید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ؟ یعنی خیلی میریزه یا درصد کمی ریزش داره؟ شما انجام دادی؟

به من دکتر گفته بود که تا ۲ هفته اصلا نباید دست بزنی و ابروهات رو تکون بدی

شما هم دیگه برس نکش بهش، شاید از اونه

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

جدی ؟ یعنی خیلی میریزه یا درصد کمی ریزش داره؟ شما انجام دادی؟

نگران نباش دوباره رشدمیکنن

درکل درصدش ۷۰ هست یا۸۰ برات میمونه

بعدم تا یکسال ک ه مطمعن بشی آسیب نمیبینه 

شما موقع شستن سر زیر دوش سرتورو به بالا بگیر تا کف شامپو نره لاشون ..صورتت آروم جدا بشور 

واس محکم کاری ..بعدش دیگه راحت میشی

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

به من دکتر گفته بود که تا ۲ هفته اصلا نباید دست بزنی و ابروهات رو تکون بدیشما هم دیگه برس نکش بهش، ش ...

چشم عزیزم مرسی 

اخه من اصلا فشار ندادم با برس از فاصله با ریشه ابرو شونه کردم ک فقط چون با اسپری شستم فقط صاف شه 

چندوقته کاشت کردید؟ رویش داشتید بعدش؟

نگران نباش دوباره رشدمیکنندرکل درصدش ۷۰ هست یا۸۰ برات میمونهبعدم تا یکسال ک ه مطمعن بشی آسیب نمیبینه ...

نه اصلا زیر دوش نرفتم شاید باورت نشه گفته بودن تا دوروز فقط طاق باز بخوابید من از ترسم هنو بعد یه هفته طاق باز میخوابم 😢

مرسی گلم

چشم عزیزم مرسی اخه من اصلا فشار ندادم با برس از فاصله با ریشه ابرو شونه کردم ک فقط چون با اسپری شستم ...

تقریبا ۴ ماه

آره من حدودا نصف ابروهام ریخت و تا الان ۳ جلسه مزو انجام دادم

ابروهام دارن کم‌کم درمیان

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

نه اصلا زیر دوش نرفتم شاید باورت نشه گفته بودن تا دوروز فقط طاق باز بخوابید من از ترسم هنو بعد یه هف ...

تا۱۴ روز که نباید حموم برید 

شستشوی ابرو ها فقط اسپره آبرجوشیده شده سردشده

اونم چند بار درروز

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

نه اصلا زیر دوش نرفتم شاید باورت نشه گفته بودن تا دوروز فقط طاق باز بخوابید من از ترسم هنو بعد یه هف ...

عزیزم تا ۱۴ روز اصلا نباید حموم بری

و تا جایی که میتونی اصلا دست نزن به ابروهات

حداقل دوهفته رو طاق باز بخواب، من خودم حدود ۲۰ روز طاق باز میخوابیدم 

عزیزم تا ۱۴ روز اصلا نباید حموم بریو تا جایی که میتونی اصلا دست نزن به ابروهاتحداقل دوهفته رو طاق با ...

نه حموم کامل نرفتم فقط پشت سرم ک بخیه داره گفتن با سردوش اروم با شامپو بچه محل بخیه رو بشورید منم همینکارو میکنم 

فقط جسارتا مزو جلسه ای چقدره حدودی هم نمیدونید؟

مبارکت باشه گلم

قربونت عزیزم، انشالله برای تو هم قشنگ میشه