2777
2789

دوستان من رشتم یکی از رشته های نظریه و کنکور زبان هم ثبت نام کردم ،پایه م قوی بود تقریبا از بهمن فول تایم گذاشتم رو زبان اما خانواده م هی نام امیدم میکنن و میگن باید حتما رشته خودتو قبول بشی و حتی اگه رتبه  برتر هم بشی نمیزاریم بری و...

من تا الان خوندم و الان یک هفته مونده تا کنکور ،و می‌دونم که همش زبان خوندم و میتونم نتیجه خوبی بگیرم اما همش فکر میکنم اگه قبول بشم اونا راضی نشدن چی ؟از طرفی اگه کنکور خودم رو منفی بزنم ؟

لطفاً راهنمایی کنید چون من کاملا با علاقه دارم این رشته رو انتخاب میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه خودت رو برو زندگیه توعه به خانواده هم نگو دقیق هدفت رو بگو هر دو میخونی هر دو رو شرکت کن ولی رو ...

خب موقع نتایج اگه دیدن کنکور خودمو خراب کردم چی ؟

خیلی میترسم از اونموقع ‌

همین باعث میشه احساس بی فایده بودن بکنم هر چقدرم درس بخونم ،حس میکنم هیچ کاری نکردم چون خانواده م تلاش های منو ناچیز میدونن

خب موقع نتایج اگه دیدن کنکور خودمو خراب کردم چی ؟خیلی میترسم از اونموقع ‌همین باعث میشه احساس بی فای ...

وقتی زبان رو خوب بدی دیگه مهم نیست و کلی از پشت کنکوری هایی بگو که این همه موندن و هیج 

مگه راهی هم داری. یه هفته مونده. الان نخونی تو این یه هفته هم باید بتونی خوب جواب بدی. در ضمن باید ب ...

راهی ندارم درسته 

بله دروس عمومی هم تو کنکور زبان تاثیر گذاره