2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی دلمو شکسته💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 40 پست
چند ساعته تو اتاق خودمو حبس کردم فقط گریه میکنم آخه گناه من چیه که شرایطم اینجوریه

نمیدونم چی بگم اسی توف به شوهرت

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من جات بودم دلم خیلی میشکست آدم سابق نمیشدم باهاش، منم بابام فوت شده هیچوقت همسرم به خودش اجازه ...

هر موضوعی رو ربط میده به اونا مثلا میگم فلانی بچش لباسش قشنگ بود زود برمیگرده میگه حتما پدربزرگش براش گرفته اگه تو هم داشتی الان واسه بچه ی ماهم میگرفتن

💔💔💔💔عکس العمل نشون نده شاید ، دیگه اسم پدر و مادرت نیاورد اگه خوب نشد ، بهش بگو روز اول خوبه مید ...

والا میگم میگم تو که شرایط منو میدونستی پس چرا انقدر اصرار داشتی با من ازدواج کنی الانم دلمو تیکه پاره کردی انقدر شکستی

یعنی خودش همیشه پدر مادرش زنده می‌مونن که اینجوری دل میشکنه

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
دیگه فقط کارم شده گریه خیلی حساس شدم.یکم پیش سر یه چیز دیگه بحثمون شد باز همون حرفارو زد گفت پدر و م ...

تو چی میگی ؟ 

من وقتی خیلی دلم میشکنه از یک حرفی میگم بترس از اینکه آه بکشم و دامنت رو بگیره