2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی دلمو شکسته💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 40 پست

عزیزم حق داری💔نباید بگه ..مرگ حقه همه می میرن زمانی تورو درک میکنه پدر مادر خودش بمیرن.غصه نخور با خدای خودت حرف بزن و درد دل کن هیچکس مثل خدا به حرفای بنده اش گوش نمیده بعدشم بهش بگو مردن دیگه طعنه نداره چون همه میمیریم

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساعته تو اتاق خودمو حبس کردم فقط گریه میکنم آخه گناه من چیه که شرایطم اینجوریه

خوب توهمون گریه هات بهش بگو حرفایی که زدی انشالله سرت بیاد بشنوی اونوقت زبونش میره اونجاش

شوهر ،خواهرشوهرمم از این حرفا زد بعد خواهرشوهرمم گفت سپردمت خدا سرماه ننه داماد مرد الان شوهرش هرطوری بشه میگه با مردها کاری نداشته باشیم

شوهرمنم چند روز قبل به بابام و خودم فحش داد منم قهرم

هر موضوعی رو ربط میده به اونا مثلا میگم فلانی بچش لباسش قشنگ بود زود برمیگرده میگه حتما پدربزرگش برا ...

خاک عالم توکله ی پوکش مگه کسی پدر و مادرش فوت بشن طعنه داره عزیزم بدون شک شوهرت روانیه

چقدرناراحت شدم واست ولی منی ک مادردارم خارخفیفم کرده ایقدر ک ازهمچیم براش مایه میزارم دستش لنگه ازشوهرم وخودم میگیریم ولی چ فایده بمن امشب گف جند...منی ک مریض شد ۱ماه قبل رفت اتاق عمل تمام پولامو از خریدای ک میخاسم بکنم ازشوهرم گرفنم براش همروتقدیم کرردم دهن روزه پابه پاش توبیمارستان بالاسرش بودم ولی اینجوری بخاطر پسر ۱۰ساله اشغالش همچی بارم میکنه کاش منم نبودم مث بابام 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

والا حتی منم ناراحت شدم💔

ی سری اساسی قهر کن بگو کدوم ادمی پدر مادر نداشتن ی نفرو ب رخش میکشه ؟؟

تو مثلا شوهرمی باید مرهم دردای من باشی ...

اگرم رو گریه ات حساسه قشنگگگگ بشین گریه کن