یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مهم نیست کمزبندو سفت ببند هوشمندانه بخون میرسی بخدا که اگر توکل کنی میرسی به والله مرسی فقط با یه مشاور تحصیلی خوب پیش برو
اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش میشکنه💔از بابام متنفرم که باعث این حال بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود❤️ «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔 من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔 ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی میکنه💔 گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت میکنه ولی من میگم میکشه ولی جوری که هر ثانیه میمیری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
هعی😅قبول بشم سنم میشه 25 یعنی یه ترم اولی 25 ساله البته مسئله این نیست مسئله اینه خسته ام دلم تجربه ...
مهم اینه اونی که هجده سالگی رفته و تویی که بیست و سه سالته هردو در سن چهل سالگی پزشکین
اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش میشکنه💔از بابام متنفرم که باعث این حال بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود❤️ «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔 من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔 ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی میکنه💔 گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت میکنه ولی من میگم میکشه ولی جوری که هر ثانیه میمیری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
من خیلیارو دیدم حتی لیسانس یه رشته دیگرو داشتن کار میکردن یا متاهل بودن و بچه دار خوندن برای رشته ه ...
من از سال اول ک99 بودم تا الان سایه کنکور تو زندگیم بوده امطال گذاشته بودمش کنار ب دلایلی یعنی اینجوری نبوده ک برم سراغ یه چیز دیگه ای مثل کار ازدواج یا دانشگاه..دانشگاهم رقتم ولی اصلا جدی نه...برا همین خسته ام ولی راست میگی تو
جوری گفتی سنت بالاست فک کردم ۴۰سالته بشین بخون خودتو نجات بده خیلیارو میشناسم نشستن خوندن به بهترین ...
دیگه بهرحال از سال 99 سایه این کنکور رو زندگی من هست مستقیم و غیرمستقیم😅یکم زده شدم ولی ماریش نمیشه کرد..اره مجبورم ب جایی برسم چون هیچی ندارم هیچی هاااا
دختر پاشو خودت رو جمع کن 😐 الان اول جوونیته ۲۳ که سن زیادی نیست مگه برا موفقیت سن تعیین میکنند ؟؟؟؟ تو با کسی تو رقابت نیستی فقط با گذشته خودت :) پس تلاش کن از گذشته خودت بهتر بشی و همین الان عالی هستی شاید حکمتی بوده که الان وارد دانشگاه بشی و الان اول راهه پس پاشو و قوی ادامه بده با روحیه بالا و من میدونم سال بعد میای تاپیک قبولی میزنی