2777
2789
عنوان

سنم بالاست میخوام برا کنکور تجربی 405 بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 34 پست
ممنون عزیزم اسنپ دکتر تراپیست داره خودمم چند بار وقت مشاوره گرفتم ازشون خوب بودن ولی هزینش کمتره از ...

باید امتحان کنم تا حالا زیاد سراغ این چیزا نرفتم فقط رفتم روانپزشک احساس میکردم افسرده ام ک گفت نیستی و...کلی تست و قرص و...اومدم نخوردم دیگه.. خیلی ممنون ک وقت گذاشتی عزیزم توام موفق باشی

سال اولمه متاسفانه خواهرم ۵ساله پشت کنکوره هنوزم درس نمیخونه و خراب کرده همینجوری اعتماد خانوادمو و ...

وای هم تو گناه داری هم اون من تو شرایط اون بودم این همه عمرش رفته نمیتونه بیخیال شه بعد این همه بدبختی بره سراغ چیزی ک سال اول میتونسته بره🤦🏻‍♀️ولی خب حق هم ندارن این حق رو از تو بگیرن ک تلاش نکنی یه سالم تو بمون چی میشه..ایشالا همین امسال قبول شی اصلا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته..فقط چندساله این مسیر برام فرسایشی شده یعنی همیشه سایه کنکور رو زندگیم بوده ولی براش درست حساب ...

ببین عزیزم موفقیت نه زمان مشخص داره نه سن مشخص و به کنکور مثل یه غول ترسناک نگاه نکن بهش به چشم مسیر هدفت نگاه کن و برنامه ریزی کن تا استرس کم بشه و یه جدول درست کن درس هارو تقسیم بندی کن و هدفت بنویس و اشکالی نداره اگه وسط راه حس خستگی یا نا امیدی داشتی فقط تسلیم نشو و ادامه بده و اصلا هم نترس یه امتحانه تموم میشه زودی 

برات آرزوی موفقیت دارم ✨🧡

هر موقع استرس بهتون دست داد  شما باهاش دست ندید 🌝✨