2777
2789

خیلی نسبت به رابطه با کم سن گارد دارن

حالا نمیدونم چقدر چنین چیزی هست ولی تو‌اینستا یا ... می بینم

مثلا یه مرد ۳۰ ساله بره با یه ۱۷ ۱۶ ساله خیلی گارد دارن خیلی براشون بده مثلا یه فرد بالغ بره با یکی زیر سن قانونی

تو فضای مجازی اینجورین واقعیتشون رو نمیدونم

واقعیتم همینن؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملاک قضاوت برات اینستا تباشه

کلا فضای مجازیشون یا تو فیلماشون اینجورین

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

گلم رابطه با زیر 18سال جرمه و محکومیت سنگینی داره

اره 

فقط گارد ندارن 

جرم هم‌شناخته شده 

ولی کاربرای نی نی سایتی تشخیص دادن بچه‌ی ۹ ساله نیاز جنسی داره

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

حالا از کجا میدونی خارج اینجوریه

تو فضای مجازی که اینجورین تو کامنتهاشون‌پستهاشون و تو فیلماشون واقعیتشون رو نمیدونم

فقط گارد ندارن جرم هم‌شناخته شده ولی کاربرای نی نی سایتی تشخیص دادن بچه‌ی ۹ ساله نیاز جنسی داره

خندم گرفت😢😂

واقعا خیلی خوبن از این نظر ماها کاش سختگیر بودیم

یا مثلا اون بازیگر کره ای بود با دختر کم سن وارد رابطه شده بود نابودش کردن اصلا کامنتاشون می دیدی خیلی خوشم اومد 

هر کشوری قوانین خاص خودشو داره

کاش اینجا هم همینکار میکردن

اگر قوانینش میزاشتن فرهنگ سازی میکردن ما هم چنین‌نگاهی داشتیم نه برامون عادی باشه

خندم گرفت😢😂واقعا خیلی خوبن از این نظر ماها کاش سختگیر بودیمیا مثلا اون بازیگر کره ای بود با دختر ک ...

اون بازیگر کره ای کلا حرفه‌ی کاریش نابود شد و به اصطلاح بایکوتش کردن 

اما فن های ایرانیش ازش دفاع میکردن 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

گارد دارن؟؟؟؟؟جرمیه که زندگی طرف رو تا آخر عمر نابود میکنههم رده قتل

کاش اینجا هم فرهنگ سازی میشد