2777
2789
عنوان

خیلی از یکچیزی تو خارجی ها خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 58 پست
خب آخه دختره هم خیلی بچه نبوده که، خودش خواسته، بعدم این حمایتش کرده، حالا اینکه بعدا مسئله پیدا کرد ...

دقیقا

ب نظرم اگه بزرگی این قضیه 20 درصد باشه 

رسانه های کره ای دارن 200 درصد نشونش میدن

خیلی چی وحشتناکی دارن جلوش میدن

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

زیر ۱۸ غیر قانونیه اصن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقاروسیه که رفته بودیم، توی جمع دوستای روس برادرم که فهمیدن خواهرم 27 سالشه و دامادمونم 27 و ت ...

کلا ازدواج رو بالای ۳۰ انجام میدن چون رابطه دوست پسری دختری عادیه براشون 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دلیلش اینه بی در پیکر نیس کشورشون تو امریکا مثلا مرد ۳۰ ساله بیاد با دختر ۱۷ ساله مجرم محسوب میشه و دادگاهی میشه ب جرم کودک ازاری

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
اینجا هم زیر ۱۳ ممنوعه

زیر ۱۸ برای دختر نمیشه عقد کرد 

منظورن کیم سوهیونه؟ اونکه بی گناهه

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

آره جرم هست رابطه با زیر سن قانونی 

ولی رابطه جنسی از سن کم براشون عادی 

این خودش یه تناقض بزرگه 

کسی که رابطه جنسی رو تجربه کنه چه با همسن خودش چه ده سال بزرگتر به نظر من فرقی نداره مهم همون تجربه کردن و درگیر شدن 

خوب میکنن.

ما رفتیم تو یه روستایی از نهاوند! میگفت پسرا مرن دم مدرسه  ابتدایی از بین دخترا انتخاب میکنن! دختر خودش ۸سالش بود دادنش شوهر گفتن لباس عروسش براش بزرگ بوده! بمن میگفت ۱۶ سالته تو برا ما ترشیده ای!

حالبهم میخورد ازین افکارشون

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

پس چطوری از سن کم رابطه دارن و خیلی از دخترای دبیرستانیشون سقط جنین دارن؟ 

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
آره جرم هست رابطه با زیر سن قانونی ولی رابطه جنسی از سن کم براشون عادی این خودش یه تناقض بزرگه کسی ک ...

زیر ۱۸ سال فقط با زیر ۱۸ سال رابطه داره.در ضمن خیلی هم عادی نیست الان پسر من همه ی دوستاش پسر هستن ،خیلی شبیه به ایران هست که معمولا دخترا تو سن نوجوانی با دختر دوست هستن و پسرا با پسر

زیر ۱۸ برای دختر نمیشه عقد کرد

عقد میکنن اما محضری ثبت نمیکنن

پسر خاله های من خودشون ۲۵ ساله بودن زنشو ۱۲ ساله

دقیقاب نظرم اگه بزرگی این قضیه 20 درصد باشه رسانه های کره ای دارن 200 درصد نشونش میدنخیلی چی وحشتناک ...

کلا رسانه کره همینه، تا میبینن یکی موفقه یا چی و..یه گندیشو در میارن، البته خب گفتم هر چی بوده بین خود همون دو نفر بوده و خودشون میدونن دقیقا قضیه چیه اما بازم.. سر قضیه مرگ آجوشی(منظورم لی سون کیون) هم کلا همچی خیلی مشکوک بود، تو همون سال دو سه تا کار بازی کرد بعد یهو... کلا قضیه این سلبریتیای کره چندین ساله عجیب غریبه

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•