2777
2789
عنوان

خیلی از یکچیزی تو خارجی ها خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 58 پست

ایران خیلی مسخرس طوری که ازدواج فامیلی و ازدواج با دختر 14 ساله رو بد نمیدونن ولی بعضیا هنوز رابطه خارج از ازدواج رو که بین دو نفره که هر دو بالای 18 هستن رو بد میدونن! فکر کن اینکه یه نفر بره فامیلش که ژنا نزدیکن و بچه معیوب شدنش احتمالش بیشتره عادیه یا کودک همسری عادیه و کودک همسری رو بد نمیدونن ولی رابطه جنسی بین دو تا ادم عاقل و بالغ که هر دو بالای 18 ان رو بد میدونن! تو مملکت ما همه چی بر عکسه هر چی عادیه بده هر چی بده عادیه

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

کلا رسانه کره همینه، تا میبینن یکی موفقه یا چی و..یه گندیشو در میارن، البته خب گفتم هر چی بوده بین خ ...

اونکه مشخصه بیگناهه تقریبا بی گناهیش ثابت شده با مدرک.

ولی خب مردم کره دیگه پشت سوهیونو خالی کردن

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر کشورای غیر مسلمون ازدواج فامیلی.. دختر خاله پسر خاله یا دخترعمو.... ممنوعه! میگن خواهر برادر محسوب میشن

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

کلا رسانه کره همینه، تا میبینن یکی موفقه یا چی و..یه گندیشو در میارن، البته خب گفتم هر چی بوده بین خ ...

کلا کره عجیب غریبه

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

اونکه مشخصه بیگناهه تقریبا بی گناهیش ثابت شده با مدرک.ولی خب مردم کره دیگه پشت سوهیونو خالی کردن

من گفتم، اون خانومه اون بالا ولی در جریان نیست😂

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
اون بازیگر کره ای کلا حرفه‌ی کاریش نابود شد و به اصطلاح بایکوتش کردن اما فن های ایرانیش ازش دفاع میک ...

بی گناهیش ثابت شد. با مدرک ...

منظورتون سوهیون؟ فاصله سنیشون زیاد نبوده، بعد اصلا سوهیون قضیش یه چیز دیگست، بی‌گناهیشم ثابت شد، چون ...

اره بی گناهی ثابت شد ... کلا دختره  ددست پسر یا شوهر م داشته...

مشخصه خانوادش برا پول اینکارو کردن

من گفتم، اون خانومه اون بالا ولی در جریان نیست😂

😂 آها.

ولی بازمردم کره ول کن نیستن تا کاری نکنن اینم خودکشی کنه ول کن نیستن.

😂 آها. ولی بازمردم کره ول کن نیستن تا کاری نکنن اینم خودکشی کنه ول کن نیستن.

اینم خودکشی کنه چیه، باید مرد باشه، بچه که نیست، اگه واقعا وجدانش از خودش راحته زندگیشون بکنه مردمو حساب نکنه

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
اینم خودکشی کنه چیه، باید مرد باشه، بچه که نیست، اگه واقعا وجدانش از خودش راحته زندگیشون بکنه مردمو ...

امیدوارم. ولی بنظرم اگه امید به زندگی نداشت برای اثبات بی گناهیش تلاش نمیکرد

منظورتون سوهیون؟ فاصله سنیشون زیاد نبوده، بعد اصلا سوهیون قضیش یه چیز دیگست، بی‌گناهیشم ثابت شد، چون ...

بله منظورم همونه 

مدارک زیادی دلیل بر رابطه اشون هست،حتی عکس موجوده، اسکرین شات موجوده

این کره ای ها خیلی نقش بازی میکنن گلم، مخصوصا سوهیون که بازیگر خوبیه 

سه رون اون موقع 15 ساله بوده و سوهیون فکر کنم 7 8 سالی بزرگتره ازش

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بی گناهیش ثابت شد. با مدرک ...

ثابت که نشد 

کلی مدارک ازش هست

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام