2777
2789
عنوان

چه نذر و دعایی کردید که گرفت

171 بازدید | 20 پست

میدونم برای همه جواب نمیده

میدونم به حس و دل و نظر خداست

ولی خب آدمی که دستش به هیچ جا بند نیست برای آروم شدن دل هم که شده دنبال مسکنه

میدونم نمیشه ها

میدونم نمیشه ۱۰۰ در ۱۰۰ هم نمیشه ولی برای آروم شدن دلم حداقل 

🩷الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🩷/ من یه دختر بوشهریم😊

نذر نمک حضرت فاطمه زهرا کن سریع حاجت میدن، 2000صلوات هدیه به شهید سامانلو و شهید ابراهیم هادی برای بارداری فوق‌العاده تاثیر داره، چله سوره تکویر برای رفع سنگینی و چشم و طلسم،، چله مزمل برای محبت، چله نماز هدیه به امامزاده سید محمد تو عراق هستند مثل نماز صبح هست، نذر یه یس و1000صلوات برای شریفه خاتون دختر امام حسن مجتبی هستند سریع حاجت میدن مخصوصا برای شفا، یه نذر ساده تاپیک آخرم گذاشتم دوست داشتی انجام بده راحته و عالی گره گشاست مخصوص سه شنبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم عالیه، 100مرتبه بگو طه و یه توحید بخون، دوباره 100مرتبه بگو طه و یه توحید بخون تا 7دور بشه دور هشتم 100مرتبه بگو طه و 17بار توحید بخون معمولا دفعه اول جواب میده نداد تا یک هفته بخون، منظورم سوره طه نیست فقط، بگید طه، نزدیک اذان مغرب اسفند با کندر مخصوص دود کردن دود کن گشایش ایجاد میشه 

5تا نمک نذر، حضرت فاطمه کن حاجت گرفتید پخش کنید، ووقتی نذر کردید همزمان یه یس نذر امام زمان و امام ج ...

اگر در دوران‌پ باشیم مشکلی نداره؟

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
نذر نمک حضرت فاطمه زهرا کن سریع حاجت میدن، 2000صلوات هدیه به شهید سامانلو و شهید ابراهیم هادی برای ب ...

سلام

ببخشید برای یک آدمی که بداخلاقه چی خوبه؟

دونفر از اعضای خانوادم مدام باهم دعوا میکنن

مزمل و نادعلی خوندم...زیاد جواب نیس

سلامببخشید برای یک آدمی که بداخلاقه چی خوبه؟دونفر از اعضای خانوادم مدام باهم دعوا میکننمزمل و نادعلی ...

سلام، چله سوره تکویر هم انجام بده اگه طلسم یا سنگینی یا چشم باشه برطرف میشه و نزدیک اذان مغرب اسفند با کندر مخصوص دود کردن دود کن،سوره انشراح اولش الم نشرح شروع میشه بنویس تو آب حل کن آبشو بریز تو غذا یا چایی بده بخوره آروم میشه، روزی 80 بار الحسیب بگو و100 بار یاودود بگو آروم میشن و دهنشون بسته میشه عالیه هر روز بگو 

سلام، چله سوره تکویر هم انجام بده اگه طلسم یا سنگینی یا چشم باشه برطرف میشه و نزدیک اذان مغرب اسفند ...

سلام عزیزم برای رسیدن به کسی که دوسش دارم چی خوبه؟

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

سلام، چله سوره تکویر هم انجام بده اگه طلسم یا سنگینی یا چشم باشه برطرف میشه و نزدیک اذان مغرب اسفند ...

موقع بحث مدام یاودود بگو آروم میشن، هرشب یه دمنوش آرامبخش درست کنید کنار خانواده میل کنید، الان زندگی‌ها سخت شده آدما کم تحمل شدن، اما تکویر هم انجام بده، یه نذر ساده هم تاپیک آخرم گذاشتم دوست داشتی انجام بده راحته و عالی گره گشاست مخصوص سه شنبه هست