2777
2789

خانوما من ۷ روز پیش رابطه داشتم 

منتهی ببخشید اینطوری میگم توروخدا کمکم کنین

از جلو نبوده!ولی کلا منی ریخته شده بود روی واژن 

یکساعت بعدم قرص خوردم

امروز لک دیدم!از صبح درد هم دارم

درحالی ک من ۸ روززززز پیش پریود بودم

باید بعد ۱۴ روز بعد خوردن اورژانسی پریود شم ن ۷ روز

بنظرتون پریوده؟یا یچیز دیگه؟توروخدا فقط راهنماییم کنین همین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی هست مطمئن باش حامله نیستی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

تو مدام میری میدی استرسشو میاری واسه ما؟

درست صحبت کن بابا 

نادون کل تاپیک های منو بخونی من یکبار این کارو کردم 

اونم مال همون ۷ روز پیش بود ک تاپیکو زدم 

ننه اقات شعورو بت یاد ندادن مجبور نیستی بیای تربیت اونارو تو مجازی جار بزنی

وقتی رابطه داری اونم با دوست پسرت از هیچ چیز نگران نیستی از بچه نگرانی آدمی ک حاضر میشه رابطه جنسی د ...

من گفتم فقط راهنمایی

نگفتم نصیحت 

بنا ب نصیحت باشه من خودم میدونم اشتباه کردم و حقو کامل ب شما میدم

ولی من اینجا فقط کمک خواستم همین

درست صحبت کن بابا نادون کل تاپیک های منو بخونی من یکبار این کارو کردم اونم مال همون ۷ روز پیش بود ک ...

ننه آقام بهم شعور دادن با پسری ک نمیخوادم نمی مونم چ برسه باهاش برم توو رابطه 

شعور و شخصیت مال کسیه ک از این کارا نمیکنه

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

ننه آقام بهم شعور دادن با پسری ک نمیخوادم نمی مونم چ برسه باهاش برم توو رابطه شعور و شخصیت مال کسیه ...

اتفاقا ندادن میدونی چرا؟چون بت نفهموندن وقتی ۶ سال با یکی بودی چشات بستس کوری لالی نمیدونی داری چیکار میکنی علاقه بهش داری دست خودت نیست رسما مالت روانت روحت جسمت همه چیت ب اختیار اون در میاد اونو زمانی میفهمی ک واقعا ا ته قلبت عاشق بشی 

کف دستمو خونده بودم بعدد۶ سال میخواد ولم کنه؟یا شما خدایی ک میای میگی تو برتری من پایین ترم چرا چون من اینکارو کردم تو نکردی