2777
2789
عنوان

خانومای متاهل توروخدا کمکم کنین بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 26 پست
اتفاقا ندادن میدونی چرا؟چون بت نفهموندن وقتی ۶ سال با یکی بودی چشات بستس کوری لالی نمیدونی داری چیکا ...

من ۴ سال با شوهرم رل بودم ی باشم نذاشتم بهم دست بزنه چون ی زن باید ب عقد هم نباید اعتماد کنه

حالا رابطه ب درک از عقب ک باردار نمیکنه

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴ سال با شوهرم رل بودم ی باشم نذاشتم بهم دست بزنه چون ی زن باید ب عقد هم نباید اعتماد کنهحالا راب ...

خب خداروشکر انتخاب شما درست بوده ازدواج کردی خوشبختم بشی

ولی من کلا یکبار اینکارو کردم

شنا یجوری کامنت زدی هرروز میری فلان کارو میکنی خودمم باورم شد هرروز میرم😐

خب خداروشکر انتخاب شما درست بوده ازدواج کردی خوشبختم بشیولی من کلا یکبار اینکارو کردمشنا یجوری کامنت ...

ب جای تایپیک زدن برو دکتر 

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

استاتر این موضوع هارو نباید اینجا تاپیک بزنی چون حمله می‌کنن بهت 🙂 هر چیزی و نمیخواد واسه هر کس توضیخ بدی. یا نکوهش می‌کنن یا عقاید خودشون و سوراخ می‌کنن تو مغزت. ببخشید البته اینجوری می‌گم. ولی فضای اینجا اینجوریه. 

تو اگ از فضای چارچوب اینجا خارج شی دیگ گروه گروه آدمه ک بت حمله کنه و بگه چرا و .. 

خواستم بگم سرزنش نکن برا کاری ک شده. فقط همین 🫠شاد باشی💘

استاتر این موضوع هارو نباید اینجا تاپیک بزنی چون حمله می‌کنن بهت 🙂 هر چیزی و نمیخواد واسه هر کس توض ...

مبدونی!

جدا از هرچیزی یارو تو مجردیش هزارجور کثافت کاری داشته

ازدواج کرده ب ما رسیده رفته تو نقش حضرت مریم😂😂😂من میگم راهنمایی

یارو میاد میگه خجالت نمیکشی😂ب تو چ من خجالت میکشم یا ن اخه

مبدونی!جدا از هرچیزی یارو تو مجردیش هزارجور کثافت کاری داشتهازدواج کرده ب ما رسیده رفته تو نقش حضرت ...

آره می‌دونم عزیزم چی میگی  

دیگ اینجا همینجوریه عمدتا. خواستم بگم ب دل نگیری هرکی ی چیزی میگه نمک میریزن رو زخم🫠