2777
2789

چیکار کنم از اونروز لکه بینی داشتم دوشنبه رفتم سونو همه چیش خوب بود قلبشم تشکیل شده بود ۶ هفته و ۳ روز

دکتر بهم شیاف داد دارم روزی یکی استفاده میکنم ولی هنوز قطع نشده

از یک ساعت پیش تهوعمم داره شروع میشه راهی هست حداقل چند روزی بالا نیارم تا لکه بینیم کامل قطع بشه؟چون خیلی ضعیفم میترسم بالابیارم بدتر بشم😭😭خودم میتونم قرص دمیترون بدون نسخه بگیرم؟

تهوع مشکلی نداره شیافومصرف کن طول میکشه بندبیادمن هردوروداشتم نگران نباش تاپیک هماتوم وجفت پایین منوبخون رعایت کن خوب میشی

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهوع مشکلی نداره شیافومصرف کن طول میکشه بندبیادمن هردوروداشتم نگران نباش تاپیک هماتوم وجفت پایین منو ...

ینی تهوع لکه بینیو زیاد نمیکنه بخام زور بزنم بالا بیارم؟خیلی میترسم دیگه تحملم داره تموم میشه الاناست بالا بیارم

ینی تهوع لکه بینیو زیاد نمیکنه بخام زور بزنم بالا بیارم؟خیلی میترسم دیگه تحملم داره تموم میشه الاناس ...

نه اشکال نداره زورش اونقدی نیست که دردسرسازبشه براتهوع هم بگودکترت قرص بده

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

سونوواژینال شدی یاشکمی؟؟؟میگم نکنه سونوباعث لکه بینیت شده

نه از روز قبلش لکه بینیم شروع شده بود نصف شب رفتم دکتر ک سونو داد ولی چون بسته بود صبحش رفتم

سونو شکمی بود 

من حالت تهوعم رو با ابلیمو و لیمو تازه رفع میکردم  نعنا ریحون نارنج یا لیمو اینا رو بو کنی حالت تهوع رفع نمیشه؟   من فقط هوای آزاد و خوردن لیمو تازه حالم خوب میشه 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه از روز قبلش لکه بینیم شروع شده بود نصف شب رفتم دکتر ک سونو داد ولی چون بسته بود صبحش رفتمسونو شکم ...

نشاسته خیلی خوبه برالکه بینی یه قاشق بریزتوآب سردبخورددوسه روزبخوری قطع میشه نشاسته ی گندم باشه

من حالت تهوعم رو با ابلیمو و لیمو تازه رفع میکردم نعنا ریحون نارنج یا لیمو اینا رو بو کنی حالت تهوع ...

دراز کشیدم ابلیمو گزاشتم جلوم هی یکم میخورم یکم بو میکنم ک تا الان طاقت اوردم ولی مطمعنم تا بخام بشینم تمومه بالا میارم

فقط استراحت کن ، نشاسته بریز توی ماست بخور برای لک خوبه ضرر هم نداره ، مایعات استفاده کن که میری دستشویی زور نزنی ، یه لیوان آب بزار فریز فقط روش یکم یخ بزنه درش بیار لیمو بریز توش بخور برای تهوع عالیهه