2777
2789
عنوان

بچمو میبرم خونه فامیل شوهر اصلا باهاش بازی نمیکنن من یکم استراحت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3855 بازدید | 148 پست
خدایی من کسایی رو میشناسم مادرشوهر یا مادر بچه رو نگه میداره عروس برای خودش میره بیرون یا سرکار یا ب ...

بله منم دیدم

اما کم هستن

اکثرا قبول نمیکنند

یکی با محبت تر و باحوصله تره

یکی هم نه 

حوصله خودشم نداره چه برسه نوه هاشو

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی زن بچه رو از خونه ی باباش آورده ؟اون بچه نوه ی مادرشوهر نیست ؟😳😳😳😳😳😳

اگر توی شادی و خوشحالی ها و مهمونی هاتون و سفر و همه لحظات خوش هم دوست داشتین خانواده شوهر باشن و باهاشون با روی باز لحظات خوشتون رو تقسیم کردین باهاشون میتونید توی مشکلات هم ازشون انتظار پشتیبانی داشته باشید و توقع حمایت

اگر توی شادی و خوشحالی ها و مهمونی هاتون و سفر و همه لحظات خوش هم دوست داشتین خانواده شوهر باشن و با ...

بله عزیزم منم منظورم همینه 

میگم خانواده ...نگفتم من برای کسی کاری نکنم بقیه برای من همه کار کنن 😅😅

مثلا چه مواقع ضروری ؟

خدای نکرده بیمار بشه آدم نیاز به دکتر داشته باشه مجبور بشه آدم بچشو بزاره. دیگه من کسی رو ندیدم بچش مثل بچه من شبانه روز فریاد بکشه از قولنج ولی واقعا حداقل نسل نا به این درک رسیده بود نسل حاضر متاسفانه توقعات نابجا بسیار دارند نه ما از خانواده شوهر انتظاری داشتیم نه اونها از ما. اگر واقعا ضرورتی میش میومد بچه های خودشون بار اونارو به دوش میکشیدن ماهم خانواده های خودمون نه اونا توقع داشتن عروس کاری کنه اما پسر باید انجام می‌داد چون عضو خانواده بود و همینطور هم عروس بارخودشو درمواقع ضرورت گردن خانواده خودش نینداخت اینو یاد بگیرید وقتی بچه دار میشید هیچ کس وظیفه نداره حتی یکساعت بچتونو نگه داره اگرم کسی انجام داد لطف کرده من حتی اگر زمانی نوه دار هم بشم حوصله یکساعت نگه داشتنشون ندارم ما بچه داریامونو کردیم و تمام یا بجه دار نشید یا وقتی بشید که آمادگی بار همه نسوولیتشو داشته باشید

ببینید وقتی یه مادر و پدر پیر میشن همه از بچه هاشون توقع دارن که بیان اونارو مراقبت کنن . آیا درسته بگن ما خودمون الان خانواده داریم و باید به اونا رسیدگی کنیم ؟ انسانیت میگه بچه در خدمت پدر مادرش باشه . وظیفه نداره در خدمت پدر مادرش باشه . چون این پدر مادر بودن تصمیم گرفتن این بچه رو بیارن یا حالا سر یه خوشگزرونی این بچه بوجود اومده . 

ببینید بحث انسانیته . همدردیه . بحث وظیفه نیست . 

اون بچه فقط نوه ی مادر زن هست ؟الان در مورد نوه حرف میزنم نه در مورد خود استارتر

استارتر داره میگه بچه ی من رو نمیگیرن تا من یکم استراحت کنم

منم دارم میگم یه غریبه که دقیقا همون مادرشوهره هیچوقت به اندازه ی مادر خودش دلش نمیسوزه که بخواد عروس استراحت کنه و به خودش برسه

مادرشوهر هیچوقت مادر خودمون نیست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ببینید وقتی یه مادر و پدر پیر میشن همه از بچه هاشون توقع دارن که بیان اونارو مراقبت کنن . آیا درسته ...

انسانیت میگه

بچه رو پدر و مادر آوردن

صفر تا صد همه چیزش گردن خود پدر و مادره

استارتر داره میگه بچه ی من رو نمیگیرن تا من یکم استراحت کنممنم دارم میگم یه غریبه که دقیقا همون مادر ...

مادرشوهر وظیفه نداره من متعجبم چرا وقت کار که میرسه میرین سراغ خانواده شوهر جاهای دیگه خانواده شوهر آخ و پیره و کلی پشت سرش حرفه.کلا همیشه گفتم هیچ کس وظیفه نداره اصلا این دیدگاه که وظیفه بدونید اشتباهه هرکاری هرکسی بکنه لطفا اما پدر مادرتون یه عمر بزرگتون کرده وظیفه هربچه ای هست هرزمانی اونا نیاز داشتن تمام و کمال د خدمتشون باشه اینجور مواقع هم از خانواده خودتون نهایت توقع داشته باشید اگر انتظار دا ید از اونا پس جاشم اگر پدرشوهر مادرشوهر نیاز به پرستاری میدا کردن حق نداره کسی بگه ا به من جه وظیفه بچه هاشه اگر اینجا توقع دا ی اونجا هم تو هم وظیفه داری

بعضیا دارن عقده عروساشونو اینجا خالی میکنن

ما هنوز جوونیم  پسرم نداریم خودمو بچم هنوز هیلی مونده به ازدواج برسه ولی توقعات نابجا نداشتیم عقده هم کسی داره که بقیه رو عقده ای میبینه پسر هم نداریم اوکی حرف حق براتون سنگینه با یک دیدگاه اشتباه اونم متاثر از نی نی سایت ذهنتون توقعات نابجا ایجاد کرده