2777
2789
عنوان

بچمو میبرم خونه فامیل شوهر اصلا باهاش بازی نمیکنن من یکم استراحت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3855 بازدید | 148 پست
شماها عجب آدمایی هستید خوب ببره پیش مادرخودش چه توقعی از مادرشوهر داره خانواده شوهر هیچ وظیفه ای ندا ...

واقعا ادمای عجیبی هستین 🤣🤣🤣مگه نمیگید وظیفه ی کسی نیست ؟پس چرا میگید ببره پیش مادر خودش ؟

یعنی وظیفه ی مادرشوهر نیست ولی وظیفه ی مادر زنه ؟خب پس چرا وظیفه ی مادر شوهر نیست ولی وظیفه ی مادر زن هست ؟مگه نوه ی هر دو نیست ؟

🤣🤣🤣🤣خدا شاهده خودتونم نمی‌فهمید چی میگید 

مگه مسئول بچه شما اونان چرا از بچه داری فقط بلدید بزایید زخدا زادو ولد افتخار نیست

کاش مردم به این درک شما میرسیدن 🙂

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس میشه توضیح بدین خانواده برای چی خوبه ؟مثلا چه کاری باید خانواده برای هم انجام بدن ؟

خانواده برای مواقع ضرورت ازشون میتونید توقع داشته باشید . جامعه مارو همین توقعات نابجا بیچاره کرده.

فقط بحث یکساعت نیستپیش خودشون میگن حالا اگه یکساعت نگه داریمحالا هر روز و هر ساعت میخان بچه رو بیارن ...

خدایی من کسایی رو میشناسم مادرشوهر یا مادر بچه رو نگه میداره عروس برای خودش میره بیرون یا سرکار یا باشگاه...ولی من دست تنها خودم بچمو به دندون گرفتم ،مریض و پیر هم نیستن بگم شرایط خوبی ندارن خودشونو ول کردن اصلا

یا دافع البلیات
اگر شما هم متقابل براشون کاری انجام میدی باید توقع داشته باشید وگرنه اگر از طرف شما هیچ حرکت مثبتی ب ...

بله دیگه 

منم که نمیگم فقط همه چی یه طرفه باشه 

میگم اصلا فلسفه ی داشتن خانواده همینه که پشت هم باشن به داد هم برسن که حس کنی خانواده داری 

وگرنه چه فرقی می‌کنه بودو نبودشون ؟

احتمالا خونه مادرت خیلی نگه میدارن بچه رو حالا توقع داری خونه مادرشوهرتم اینجوری باشه..نه گل توقعتو بیار پایین میدونم خسته ای ولی وظیفه ای ندارن اینجوری خودتم اذیت میشی مدام انتظار داری...

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
واقعا ادمای عجیبی هستین 🤣🤣🤣مگه نمیگید وظیفه ی کسی نیست ؟پس چرا میگید ببره پیش مادر خودش ؟یعنی وظی ...

دقیقا مادرشوهر هیچ وظیفه ای و هیچ وظیفه ای نداره مگه نمیگید مادر خودش اون مادر خودشم وظیفشو انجام داده اما چون خانواده خودشه میتونه برای رفع خستگی خودش نهایت یکی دوساعتی بره اونجا نه اصلا خانواده شوهر هیچ وظیفه ای نداره 

واقعا ادمای عجیبی هستین 🤣🤣🤣مگه نمیگید وظیفه ی کسی نیست ؟پس چرا میگید ببره پیش مادر خودش ؟یعنی وظی ...

شما خودت مشکلی برات پیش بیاد از مادر خودت توقع داری یا از مادر یه نفر دیگه؟

مادر همسر مادر یه شخص دیگست مامان شما که نیست

حتی خیلی جاها از مادر خودتم نباید انتظار داشته باشی

باید بتونی تنهایی از پس مشکلاتت بربیای

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
دقیقا مادرشوهر هیچ وظیفه ای و هیچ وظیفه ای نداره مگه نمیگید مادر خودش اون مادر خودشم وظیفشو انجام دا ...

یعنی زن بچه رو از خونه ی باباش آورده ؟

اون بچه نوه ی مادرشوهر نیست ؟😳😳😳😳😳😳

زن داداش من وقتی میاد خونه پدرم گوشی دستش میگیره و بچه رو رها میکنهمامانم پا درد داره نمیتونه دنبال ...

باز اینم خوبه،ولی وقتی خودشونو از همه نظر میکشن کنار این بده، یه میوه برام پوست نکندن اینا،بعد یه سریا میگن وقت خوشیتون یادشون نیستین!! وقتی اونا یه قدم برنمی‌دارند منم کینه به دل میگیرم دیگه

یا دافع البلیات
شما خودت مشکلی برات پیش بیاد از مادر خودت توقع داری یا از مادر یه نفر دیگه؟مادر همسر مادر یه شخص دیگ ...

اون بچه فقط نوه ی مادر زن هست ؟

الان در مورد نوه حرف میزنم نه در مورد خود استارتر 

یعنی میمیرن اگر نوه شون رو یک ساعت نگه دارن ؟بنظرت وجود خانواده برای چیه ؟میشه برام توضیح بدین لطفاً ...

نه نمیمیرن نگه دارن،اما گاهی باید درخواست کمک کرد،بقیه ذهن خوانی بلدنیستن که

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗