مگه مسئول بچه شما اونان چرا از بچه داری فقط بلدید بزایید زخدا زادو ولد افتخار نیست
کاش مردم به این درک شما میرسیدن 🙂
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط بحث یکساعت نیستپیش خودشون میگن حالا اگه یکساعت نگه داریمحالا هر روز و هر ساعت میخان بچه رو بیارن ...
خدایی من کسایی رو میشناسم مادرشوهر یا مادر بچه رو نگه میداره عروس برای خودش میره بیرون یا سرکار یا باشگاه...ولی من دست تنها خودم بچمو به دندون گرفتم ،مریض و پیر هم نیستن بگم شرایط خوبی ندارن خودشونو ول کردن اصلا
احتمالا خونه مادرت خیلی نگه میدارن بچه رو حالا توقع داری خونه مادرشوهرتم اینجوری باشه..نه گل توقعتو بیار پایین میدونم خسته ای ولی وظیفه ای ندارن اینجوری خودتم اذیت میشی مدام انتظار داری...
ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
واقعا ادمای عجیبی هستین 🤣🤣🤣مگه نمیگید وظیفه ی کسی نیست ؟پس چرا میگید ببره پیش مادر خودش ؟یعنی وظی ...
دقیقا مادرشوهر هیچ وظیفه ای و هیچ وظیفه ای نداره مگه نمیگید مادر خودش اون مادر خودشم وظیفشو انجام داده اما چون خانواده خودشه میتونه برای رفع خستگی خودش نهایت یکی دوساعتی بره اونجا نه اصلا خانواده شوهر هیچ وظیفه ای نداره
زن داداش من وقتی میاد خونه پدرم گوشی دستش میگیره و بچه رو رها میکنهمامانم پا درد داره نمیتونه دنبال ...
باز اینم خوبه،ولی وقتی خودشونو از همه نظر میکشن کنار این بده، یه میوه برام پوست نکندن اینا،بعد یه سریا میگن وقت خوشیتون یادشون نیستین!! وقتی اونا یه قدم برنمیدارند منم کینه به دل میگیرم دیگه