2777
2789

سایت خوبی هستش که همه خانم هستن و ادم به جوابش میرسه

اگر پسری خواستگاری بره چهره دختر رو پسند نکنه چطوری جواب رد بده؟؟یا چیکار کنه دختره جواب رد بده؟؟

نباید جوری رفتار کرد که دختره دلش بشکنه 

آفرین به شعورتون 🙏

نمیدونم والا باید ببینید اون دختر از چه چیزی یا چه کاری بدش میاد دقیقا همون کارو انجام بدین 

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه قراره فقط دخترها  جواب مثبت یا منفی بدن؟

تو خاستگاری سنتی این اتفاق خیلی ممکنه بیفته

چون دختر معرفی شده و پسر ممکنه اصلا ندیده باشش

بنظرمن براحتی باید بگه ظاهر شما  باب سلیقه من نیس

ناراحتی نداره

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

مگه عهد قاجاره ندیده میرید خواستگاری؟؟ دختر کالا نیست که. قبلا عکسش یا خودش رو جایی ببینید بعد برید خیلی حرکاتتون زشته دختر کالا نیست برید بعد بگید چهرش رو نپسندیدم مرحله خونه وقتیه حداقل معیارهای ظاهری اکی باشه. اه حالم از امثال شما بد میشه

تو خاستگاری سنتی دل شکستنی نیست چون عاشق نشدن

من چندتایی خاستکار داشتم مومدن چهره پسند نمیکردن دیگه زنگ نمیزدن 

یا زنگ میزدن الکی میگفتن قسمت نیس یا استخاره گرفتیم خوب نشد 

درهرصورت پیش میاد

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خیلی راحت زنگ بزنید بگید قسمت نیست

یا به یه واسطه بگین زنگ بزنه

دل شکستن امری طبیعیه، زندگی همینه، بالا و پایین داره. ممکنه یه جا هم کسی پسر شمارو پسند نکنه، اینا جزو واقعیتهای زندگیه

آفرین به شعورتون 🙏نمیدونم والا باید ببینید اون دختر از چه چیزی یا چه کاری بدش میاد دقیقا همون کارو ...

وا عزیزم این چ حرفیه

اتفاقا اینی ک میگی صدبرابر بدتره

ی پسره اومد خاستگاری خاهرم

بعد فهمیدیم ب اجبار باباش اومده

خاهرمن از چادر بدش میومد و اینو اولش گفته بود

پسره یهو گفته بود باید چادری بشی حتی جلو عموت و داییت🤣

اتفاقا این چیزی ک شما میگی صدبرابر بدتره

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!