یه نفر هست فامیل بعد قشنگ زندگی اون شده من من شدم اون روز بروزم بیشتر به این نتیجه رسیدم انگار قشنگ من اون قبلا اونم اونم من قبلا اصلا نمیتونم هضم کنم چیکار کنم به روال عادی برگردم اصلا اعتقادی به دعا طلسم ندارم ولی چون خیلی اهلشهو دائم درحال خرافات واینادیگه واقعا دارم اعتقاد پیدا میکنم چون قشنگ مشکلاتی که داشته اومده برای من همه موقعیت های من برای اون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زندگی هرکس لیاقتی که داره هستش چراباید زندگی ها عوض شه
عزیزم حرف حرفه لیاقت نیست منظورم زندگیامون همه ی زندگیا بدون مشکل نیست ولی انگار مشکلاتمون باهم عوض شده نمیدونم چطور منظورمو برسونم ولی یه جوری همه چی فجیح شده
اتفاقا حرف من بر سر مشکلاتمونه مشکلی که تا یکماه پیش باهاش درگیر بودم اون الان درگیرشه و مشکلی که اون درگیرش بوده منو درگیر کرده جفتمونم داریم فرو میریم چون هیچی نمیفهمیم از مشکلمون
متوجه نمیشم چی میگی...مثلا از چه نظر مگ انتخاب هاتون تو زندگی عین هم بوده مگ از یه پدر و مادر هستید. ...
نه گلم کلا اشتباه از تایپم بوده ببین مثلا فرض کن من مشکلم این بود که چجوری به شوهرم بفهمونم فلان چیزو بخریم اون به فکر اینکه چجوری به شوهرش بگه دست از ول خرجی برداره خوب اینو داشته باش الان جاشون برعکسه