2777
2789

این تاپیک برای دوستان :

خانوادم مخالفن به دلایل زیاد

ولی همو دوست داریم 

حالا الان سر مهریه اونا می‌گفت فقط ۱۴ تا سکه ولی خانواده من میگن خیلی کمه حداقل ۱۱۴ تا باشه

خودمم که باهاش حرف میزنم همش میگه مگه خانوادت می‌خوان تو رو بفروشن که سکه می‌خوان 

خیلی بی زبونم نمیتونم یه جواب خوب به این حرفش بدم لطفا کمک کنید🙏

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خانوادت گوش کن این پسر از الان برات ارزش قائل نیست  عشق بعد ازدواج ممکنه خیلی سریع ب نفرت تبدیل بشه ...بگو باشه تمام حق و حقوق انسانی منو بده امضا کن  مهریه نخواستم برید دفتر اسناد تمام نقوق حق طلاق و تحصیل و خروج از کشور و نصف اموال رو امضاکنه زیر بار نریا

♾️🖇❤️

بحث خرید و فروش نیست ...

مهریه پشتوانه ی یه دختره ک اگه خدای نکرده پسر دست از پا خطا کرد...

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

بگو تو ام اسیر نمیبری همه ی حق و حقوقم رو بهم بده بعلاوه نصف اموالی که داری و خواهی داشت زندگی مشترکه دیگه عاسیسم

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

بگو نه عزیزم منو به کنیزی میفرستن خونت که تمام حق و حقوقم رو بگیری و حتی یه وعده سر خرمنم ندی! آخه خیلی مورد خاص و ایده آلی هستی‌ و من از عشقت میمیرم. متوهم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.