2777
2789
ببین چوب لای گوه سگ کنی بدتر بوش بلند میشهبزار فکر کنن خیلی زرنگن هرچی میگن حس کن یه گاو داره ما ما ...

اره درسته  این موقعی جواب‌میده که ازشون‌دور باشی هر روز نبینیشون

نزدیک که باشی بخوای نخوری دردسر باهاته

قبول داری خیلی بده آدم روانی‌میشهخوش‌به‌حال اونا که در لحظه جواب‌میدن‌و خود‌خوری نمیکنن

اره واقعا😔من الان از لحاظ روحی داغونم

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم نزدیک هستین؟

اره همسایه ایم با کل خانواده اش ولی این دفعه خیلی بد کردن میخام دیگه رفت و آمد نکنم باهاشون حداقل تا یه مدت

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

منم چند سال سکوت مطلق بودم و ساعتها بابت حرفاشون و کاراشون گریه میکردم

اما بعد پنج سال چون خیلی اذیتم کردن سکوتم رو شکوندم و الان باهاشون قطع رابطم 

خداروشکر از دستشون راحت شدم

آخی عزیزم خیلی سخته، دو روز زندگی زهرمار آدم میشه

اره واقعا.دعا کن خدا برام رحم کنه و بهم صبر و آرامش بده

منم چند سال سکوت مطلق بودم و ساعتها بابت حرفاشون و کاراشون گریه میکردماما بعد پنج سال چون خیلی اذیتم ...

چندوقت قطع رابطه ای؟مناسبتا چکار میکنی؟شوهرت چطوره؟

اره همسایه ایم با کل خانواده اش ولی این دفعه خیلی بد کردن میخام دیگه رفت و آمد نکنم باهاشون حداقل تا ...

تلاشتو بکن از اون محله برید جای دیگه

رفت‌و آمد هم نکنی باز حرف‌وحیدی پیش میاد چون نزدیکی

من الان رفت آمد ندارم ولی چون نزدیک هستیم بازم

اذیتم

تلاشتو بکن از اون محله برید جای دیگهرفت‌و آمد هم نکنی باز حرف‌وحیدی پیش میاد چون نزدیکیمن الان رفت آ ...

قبلا شوهرم میخاست بریم یه محل دیگه من خر نذاشتم آخه واسه ساختن این خونه خیلی زحمت کشیدیم و من خدا شاهده مث  یه مرد کارگری کردم ولی الان دعا میکنم یه خونه بهتر تو  یه محله خوب گیرم بیاد

منم چند سال سکوت مطلق بودم و ساعتها بابت حرفاشون و کاراشون گریه میکردماما بعد پنج سال چون خیلی اذیتم ...

آخی عزیزم اون گریه‌کردن‌هات چقدر شبیه‌من‌بودی

شوهرت الان پشتت هست؟

من‌وقتی قطع‌رابطه‌میکنم شوهرم باهام بد میشه

میگه چرا نمیدی چرا خانواده‌ی منا حساب‌نمیزاری

😅احترامشونو نگه میدارید

آرررررهههه😂

چندوقت قطع رابطه ای؟مناسبتا چکار میکنی؟شوهرت چطوره؟

تقریبا ۴،۵ماهی میشه دیگه خونشون نمیرم من با تمام فامیل همسرم خوبم عروسی یا خدایی نکرده مجلس ختم باشه شرکت میکنم فقط اونارو حذف کردم از زندگیم

همسرم چون میدونه خانوادش مقصر بودن اونم خونشون نمیره فقط اگر بیرون پدرشو ببینه باهم صحبت میکنن

من با رابطه همسرم با خانوادش کاری ندارم اما یجورایی همسرم هم ازشون دل زده شده

تقریبا ۴،۵ماهی میشه دیگه خونشون نمیرم من با تمام فامیل همسرم خوبم عروسی یا خدایی نکرده مجلس ختم باشه ...

منم باید همین کارو کنم