2777
2789
واس منم انقد با خودم حرف میزنم، تصور میکنم میشنون😂

منم😂😂😂😂

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

شوهرم میگه اگه همون لحظه جواب دادی ک خب ندادی حق نداری بیای خونه غرغر کنی..اگه جواب دادی من هم ناراح ...

من اون لحظه مثل گوشی کهنه هنگ میکنم

بعد میام خونه در ذهنم کتک‌کاری میکنم🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه‌میگم این‌دفعه‌رو ندید‌میگیرم دفعه‌ی بعد حتما‌جوابمیدم این چرخه ۱۸ساله ادامه‌داره

منم همینم ده سال تحمل کردم چیزی نگفتم شوهرمم پشتم نبود و بد اخلاق بود تا امسال که دیگه شورشو در آورد با کاراش زنگ زدم مادر شوهرم تا تونستم بارش کردم.الانم پشیمونما ولی میگم خوب تقصیر خودشونه میخاستن انقد اذیتم نکن که عقده ای بشم

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

من اون لحظه مثل گوشی کهنه هنگ میکنمبعد میام خونه در ذهنم کتک‌کاری میکنم🙃

تو چقدر منی😂😂😂

نباید جواب بدی کار بدتر میشه به نظرم هوچی گری راه میندازن یه چیزیم بدهکار میشی بهشون فقط سکوت و سپرد ...

دقیقا خانواده شوهر من الان طلبکاران ولی من این دفعه دیگه کم نمیارم

نباید جواب بدی کار بدتر میشه به نظرم هوچی گری راه میندازن یه چیزیم بدهکار میشی بهشون فقط سکوت و سپرد ...

والا هر کی یه‌اخلاق‌وفرهنگی‌داره

اینا هر چه‌سکوت‌کنی پر رو میشن

یه جاری دارم از اول زبون‌داشت و‌سلیطه‌بود 

الان از اون‌جاریم انقد میترسن 

دقیقا خانواده شوهر من الان طلبکاران ولی من این دفعه دیگه کم نمیارم

ببین چوب لای گوه سگ کنی بدتر بوش بلند میشه

بزار فکر کنن  خیلی زرنگن 

هرچی میگن حس کن یه گاو داره ما ما میکنه انقد بی اهمیت 

و حتی کلمه ای پیش شوهرت راجع بهشون حرف نزن انقد زندگیت آرامش میگیره که خودتم بمونی

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
والا هر کی یه‌اخلاق‌وفرهنگی‌دارهاینا هر چه‌سکوت‌کنی پر رو میشنیه جاری دارم از اول زبون‌داشت و‌سلیطه‌ ...

بحث کسی که از اول زبون داشته و سلیطه بوده فرق داره 

با کسی که بلد نیست یا تازه میخواد شرو کنه من که نمیتونم بلد نیستم جواب بدم سلیطه باشم  یه بار جوابشونو دادم یه  بی شرف بازی در آوردن که گفتم کاش همون یه بارم سکوت میکردم فقط پیش شوهرم یه کلمه راجع بهشون حرف نمیزنم یه کلمه ام نمیگم انقد زندگیم آروم شده که نگو 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
ببین چوب لای گوه سگ کنی بدتر بوش بلند میشهبزار فکر کنن خیلی زرنگن هرچی میگن حس کن یه گاو داره ما ما ...

کاملا درسته حرفت ولی شوهرمم با اوناست حالا بازم ببینم اگه اونا شروع کنم بی جواب نمیذارم اگه خفه شن منم چیزی نمیگم