2777
2789
عنوان

عمل لیزر فمتولیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم خیلی شنیدم امابرای استیگمات بهترین نوع عمل فمتولیزیک که میگن احتمال برگشت کمتره منکه پشیمونم ...

بله باید مدام از قطره چشم استفاده کنید 

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

بله باید مدام از قطره چشم استفاده کنید

اره چندتا مقاله خارجی خوندم اکثرا همه بعد از مدتی از عمل پشیمون میشن فقط عمل اسمایل خوبه اونم برای چشم های نزدیک بین به شرط اینکه دکتر و دستگاه لیزر هم جدید باشه

اره چندتا مقاله خارجی خوندم اکثرا همه بعد از مدتی از عمل پشیمون میشن فقط عمل اسمایل خوبه اونم برای چ ...

دقیقا هم آدم اذیت میشه 

هم اینکه بعد از چند سال بر میگرده بابای من با اینکه آستیگماتیسم نبود ولی الان برای مطالعه و رانندگی از عینک استفاده میکنه

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)

دقیقا هم آدم اذیت میشه هم اینکه بعد از چند سال بر میگرده بابای من با اینکه آستیگماتیسم نبود ولی الان ...

کلی هم عوارض بجا میذاره خشکی چشم و نازک شدن قرنیه که در اینده سن ادم بره بالا قوز قرنیه میگیره بنظرم علم هنوز اینقدر پیشرفت نکرده شاید 20 ساله دیگه تکنولوژی جدیدی بیاد درمان بدون عوارض باشه

یکیش ۳.۵ یکیش ۳.۷۵ هم نزدیک بینم هم آستیگماتیسم

بنظرم سمت عمل نرو یه چند سال صبر کن میگن یه نوع عملی تو امریکا اومده و داره تست میشه و عوارض کمتره فعلا از لنز های سبک توریک استفاده کن اگر هم خواستی عمل کنی بگو تا مشهد یا تهراند دکتر خوب معرفی کنم که نسل جدید دستگاه داشته باشن 

بنظرم سمت عمل نرو یه چند سال صبر کن میگن یه نوع عملی تو امریکا اومده و داره تست میشه و عوارض کمتره ف ...

تهران اگه میشه معرفی کنید

لنز اوکیه واقعا؟ میترسم استفاده کنم از طرفی عینک واقعا به بینیم داره فشار میاره

تهران اگه میشه معرفی کنیدلنز اوکیه واقعا؟ میترسم استفاده کنم از طرفی عینک واقعا به بینیم داره فشار م ...

من یه مقاله خارجی خوندم که سال 2024 دقیقا پارسال یک نوع دستگاهی اومده که هم زمان نزدیک بینی و استیگمات رو میتونه عمل کنه و 2 تا 3برابر بهتر عمل میکنه و احتمال خطا کمتره میتونی بری کلینیک نور پیش دکتر حسن هاشمی و و عمل اسمایل انجام بده با دستگاه جدیدشون که مدلش دستگاه رباتیک ویزومکس 800 

من یه مقاله خارجی خوندم که سال 2024 دقیقا پارسال یک نوع دستگاهی اومده که هم زمان نزدیک بینی و استیگم ...

اتفاقا دکتری که رفتم برای همین کلینیک نور بودن

چشم ممنون از پیشنهاد و راهنماییتون، محبت کردید🙏🏻

اتفاقا دکتری که رفتم برای همین کلینیک نور بودنچشم ممنون از پیشنهاد و راهنماییتون، محبت کردید🙏🏻

فقط یادت باشه فقط این کلینیک و پیش همین دکتر حسن هاشمی برو و فقط عمل اسمایل پرو با دستگاه ویزومکس 800 انجام بده و پافشاری کن و وسواس به خرج بده پیش هر دکتر یا کلینیک الکی نرو فقط همین دستگاه تو ایران فقط همین کلینیک داره چشم خیلی حساس کلی عوارض داره عمل لیزر 

فقط یادت باشه فقط این کلینیک و پیش همین دکتر حسن هاشمی برو و فقط عمل اسمایل پرو با دستگاه ویزومکس 80 ...

چشم؛ احتمال خیلی زیاد میخواستم برم پیش دکتر طاهر محمد شیخی ولی نمیدونم کلینیک نور هم کار میکنن یا نه، خودشون نور رو پیشنهاد دادن به من

اخه من شنیده بودم که خود دکتر باید تشخیص بده کدوم عمل بهتره

چشم؛ احتمال خیلی زیاد میخواستم برم پیش دکتر طاهر محمد شیخی ولی نمیدونم کلینیک نور هم کار میکنن یا نه ...

اره ولی اسمایل پرو با این دستگاه جدید رو چشم های تو جواب میده فقط هزینه بیشتر میشه این دکتری که من معرفی کردم خود دکترها میرن پیش این عمل میکنن یرای عمل هم باید بالای 22 سال باشی طبق مقالات و یافت های جدید هر دکتری اینارو بهت نمیگه