2777
2789
عنوان

عمل لیزر فمتولیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 94 پست
اره ولی اسمایل پرو با این دستگاه جدید رو چشم های تو جواب میده فقط هزینه بیشتر میشه این دکتری که من م ...

هزینه‌ش چقدره؟ این یکی عمل پارسال فکر کنم با معرفی دکتر شیخی چیزی در حدود ۱۲ تومن میشد

ما امسال رو ۲۰ تومن حساب کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم؛ احتمال خیلی زیاد میخواستم برم پیش دکتر طاهر محمد شیخی ولی نمیدونم کلینیک نور هم کار میکنن یا نه ...

اگر prk یا prk  ترنسس  انجام بدی کلی عوارض بجا میذاره و خشکی چشم تا 2 سال ادامه داره تو لازک و لیزیک و فمتو تا 5 سال اما تو اسمایل نهایت بین 1 ماه تا 1 سال 

عزیزم راسته که میگن اونایی که نزدیک بین هستن اگر لیزیک کنن بعد از چند سال ضعیفی چشم برمیگرده ؟

توی عمل ها بهترین نتیجه عمل رو اول نزدیک بینی داره هر ژنیتیکی یجور عکس العمل نشون میده به لیزر البته دکتر خیلی مهم و اون کلینیک یا بیمارستانی که میری بهترین عمل برای نزدیک بیمنی فعلا اسمایل پرو بیمارستان نور تهران

مشکل چشمت چیه کامل بگو تا توضیح بدم کلی مقاله خارجی خوندم در مورد انواع لیزر چشم و عوارضش این توضیحا ...

آستیگمات و دوربینم ضعیفه زیر ۲ شماره چشمام ولی ثابت شده از عینک خسته شدم با وجود اینکه خیلی ضعیف نیست ولی بدون عینک نمیبینم واقعا

هزینه‌ش چقدره؟ این یکی عمل پارسال فکر کنم با معرفی دکتر شیخی چیزی در حدود ۱۲ تومن میشدما امسال رو ۲۰ ...

منم prkانجام دادم پشیمونم فقط عینک بزنید حتی اسمایل هم انجام نده اونم با مدرک بهت میگم اشغاله