2777
2789
عنوان

یه موضوع عجیب دوستم پیام داده بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3404 بازدید | 133 پست

اسی ندی بهشااا ۱۶۰پول دوتا چیپس و پفکه و به قول شما بحث پولش نیست توام هزینه رو تقسیم بر تعداد کن بگو انقدر شده دنگتون فامیلتونم با خودت اوردی انقدر شده با ادمای پرو باید پروتر برخورد کنی

حق داری منم بودم ناراحت میشدمی سریا ب ظاهر دوستنبالاخره خودشونو نشون میدنتوهم براش ۲۰۰بزن جا ۱۶۰بعدم ...

منم حساب کتاب خودمو کردم

خیت که بشه پولشو میزنم براش و دیگه اسمشم نمیارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جات باشم ۲۰۰ میزنم میگم دیگه نبینمت 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

همه کارایی که کردی رو منت بزار سرش و بهش بگو بعدم بلاکش کن اخه وقتی تو بدون حساب و کتاب داری رفاقت م ...

گل گفتی

اخ بخدا انقدر که اسنپ ایشون بودم خونواده خودمو سوار نکردم

من خیلی بی حساب کتابم واقعا

نه والا هیچیتازه من اسکل چندروز دیگه تولدشه چقد برنامه چیده بودم براش

براش بفرست کلاغ ک قهر کنه ۳هیچ ب نفعه باغبونه😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

به نظرم این پول رو بده چون اصلا مبلغ قابل توجهی نیست و ارزش بحث کردن نداره ولی دورش رو یه خط درست حس ...

ببین اول به روش اوردم گفتم عه حساب کتاب اون روزه

کیک فلان قد که نوش جونتون مهمون خودم بودید

بقیشم انقد نفری‌میشه هنوز سین نکرده

با اون دوستت ک پیتزا آورده هماهنگ شو .ب این بگو پول پیتزا فلان قد دوبرش کیکم خوردین فلان قد خوراکیم ...

دقیقا همینو گفتم

گفتم عه میخوای حساب کتاب کنیم

چون با فلانی نکردم

دنگشم گفتم

زشتی رفتارشو فهمید پولشو میدم و خدافظ

یعنی خیلی ساده ای اگه هیچی بهش نگی این جور آدما رو من میشناسم خوبی دیگران براشون وظیفه است .تو هم پی ...

عزیزم همین الان پیام داده خوراکیایی ک اوردی همش‌خراب شد

چون تو هوای ازاد موند

چی بهش بگم ؟

حالمو بهم زد

گل گفتیاخ بخدا انقدر که اسنپ ایشون بودم خونواده خودمو سوار نکردممن خیلی بی حساب کتابم واقعا

حتما همه کارایی که کردی رو باتیکه و کنایه ولی محترمانه که اخرش بده نشی بگو مثلا بگو عزیزم من فکر میکردم  برات در حد یه شیرینی ارزش دارم چون تو اوتقدری برام ارزش داشتی که اسنپت بشم و....

اصلا چرا تولد خودتو گفتی بریم پیک نیک کادویی هم اوردند؟نباید میگفتی پیک نیک باید میگفتی تولدمه بریم فلان جا دور هم باشیم که بقیه فقط کادو بیارند

عزیزم همین الان پیام داده خوراکیایی ک اوردی همش‌خراب شدچون تو هوای ازاد موندچی بهش بگم ؟حالمو بهم زد

بگو منم الان تو راه بیمارستانم چون شیرینی که اورده بودی مونده بود🤣

ببین در حق خودت یه لطفی کن بگو من این چیزارو خریدم لطفا دونگ خودتو بده بعدم شماره کارت بفرست 

بعدم بلاکش کن بره ادم سواستفاده گر بدم میاد 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂