2777
2789
عنوان

یه موضوع عجیب دوستم پیام داده بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3404 بازدید | 133 پست
اسکرینا رو ببین

خوب جوابی بهش دادی وقتی یه کاری برای یکی میکنیم نباید انتظار جبران داشته باشیم چون برای دل خودمون میکنیم ولی نباید اینطوریم باشه که تو این همه کار براش کردی ولی اون هیچ کاری نکرده توهم‌دیگه نباید براش کاری میکردی

خوب جوابی بهش دادی وقتی یه کاری برای یکی میکنیم نباید انتظار جبران داشته باشیم چون برای دل خودمون می ...

پیام داده مامانت دستش درد نکنه 

ولی میگفتی پیک نیک دورهمیه من ی کیک میارم بخوریم و دورهم باشیم ناراحت لیوان کادوییشه

دیگه پیامشو سین نمیکنم باهاشم حرفی ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب جوابی بهش دادی وقتی یه کاری برای یکی میکنیم نباید انتظار جبران داشته باشیم چون برای دل خودمون می ...

بخدا برای برادر خودمم انقدر دلی کاری نکرده بودم رفتم شمال براش کلی کوکی و شکلات و فلان از انزلی خریدم 

هرجا رفتم قد توانم براش چیزی اوردم 

اصلا بدم میاد اینا رو بشمرم یا به زبون بیارم

تاپیکشم کردم چون شوکه بودم ببینم من اشتباه برداشت کردم یا..؟

حالم از رفاقت و همه چی بهم خورد

بخدا بخوام بگم انقدر هست 

باید مینوشتم توم با دنگ اونا اون خوراکیایی که چندروز پیش سرکار بودی اوردم خوردی رو هم بزن 😂😊 

در شان من نبود

دیگه هم باهاش ادامه نمیدم چیزیو

بخدا برای برادر خودمم انقدر دلی کاری نکرده بودم رفتم شمال براش کلی کوکی و شکلات و فلان از انزلی خرید ...

میشه دوست من باشی قول میدم منم برات جبران کنم و مثل این ادم بیشعور و نمک نشناس نباشم🥲😂😂

بخدا برای برادر خودمم انقدر دلی کاری نکرده بودم رفتم شمال براش کلی کوکی و شکلات و فلان از انزلی خرید ...

ولی نباید انقدر به کسی خوبی کنی چون خوبی که از حد بگذرو نادان خیال بدکند

پیام داده مامانت دستش درد نکنه ولی میگفتی پیک نیک دورهمیه من ی کیک میارم بخوریم و دورهم باشیم ناراحت ...

بگو مولتم که دادم اضاف ترم دادم دیگه چی‌میخوای ازم دست از سرم بردار کلاش😂