2777
2789
عنوان

یه موضوع عجیب دوستم پیام داده بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3404 بازدید | 133 پست
چندین ساله رفیقیمبعد ببین چندین بار وسیله خریدم براش گرفتمچند روز پیش گفت فلان لوازم ارابشم تموم شده ...

حق داری منم بودم ناراحت میشدم

ی سریا ب ظاهر دوستن

بالاخره خودشونو نشون میدن

توهم براش ۲۰۰بزن جا ۱۶۰

بعدم قطع ارتباط کن

بگو مگ من گفتم بیاری.توام شماره کارت بگیر ۱۰۰ بزن بگو۶۰ تومنشو خودتون کوفت کردین درقبال اینجور آدما ...

مثلا میریم بیرون پیک نیک همیشه هرکی‌یچیزی‌با خودش میاره

الان میخواد چون اسم تولد من بوده همرو رو من حساب کنه

در صورتی ک پیک نیک بود منم گفتم کیک میارم باهم بخوریم

کلی هم خوراکی‌گرفتم

کمم از من بهش نرسیده

همیشه مث اسنپ میرم دنبالش 

خیلیییی رفتارش حالم بد شده

نمیدونم چیکارش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندین ساله رفیقیمبعد ببین چندین بار وسیله خریدم براش گرفتمچند روز پیش گفت فلان لوازم ارابشم تموم شده ...

تو هم شماره کارت بفرست بگو از دنگتو بده از ۱ونیم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

وا مگه تو گفتی بیاره ؟!؟ بگو من یادم نمیاد بگم چیزی بیار با خودت !بگو بقیه ی شیرینیای عیدتونو میخای ...

دیگه پیک نیک میریم هرکی یچیزی‌میاره 

اونیکی‌دوستمون پیتزا گرفت و خوردیم و منم خوراکی‌گرفتم و کیک هیچکیم ازین اداها در نیاورد

این چون از من پرسید چی بیارم

من گفتم فلان چیز‌خوبه

میخواد رو من حسابش کنه😁

مثلا میریم بیرون پیک نیک همیشه هرکی‌یچیزی‌با خودش میارهالان میخواد چون اسم تولد من بوده همرو رو من ح ...

همه کارایی که کردی رو منت بزار سرش و بهش بگو بعدم بلاکش کن اخه وقتی تو بدون حساب و کتاب داری رفاقت میکنی که نباید بیاد حساب و کتاب کنه

به نظرم این پول رو بده چون اصلا مبلغ قابل توجهی نیست و ارزش بحث کردن نداره ولی دورش رو یه خط درست حسابی بکش 

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

مثلا میریم بیرون پیک نیک همیشه هرکی‌یچیزی‌با خودش میارهالان میخواد چون اسم تولد من بوده همرو رو من ح ...

با اون دوستت ک پیتزا آورده هماهنگ شو .ب این بگو پول پیتزا فلان قد دوبرش کیکم خوردین فلان قد خوراکیم خوردین یچیزم بدهکار میشه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
شمام تا یه حدی براش هزینه کن از حد که میره بالاتر بعضیا ظرفیتشو ندارن

دقیقا

بقیه دوستاش ی پرکاهم بهش نمیدن

یبار یکیشون ی چیز‌کوچولو گرفته بود از ذوق داشت میمرد

بعد من چیزی بهش میدم بزور‌تشکر میکنه

منطق و حرف‌روتینشم اینه پولداری پولداری 

حتی سرکار نمیرم من

من جات بودم ۲۰۰ میزدم و پیام میدادم که عزیزم ای کاش قبل خرید شیرینی منو در جریان میزاشتی چون کیک اورده بودم بحث پولش نیست بحث دوستی و صمیمیته 

و دیگه اسنپش نشو به هیچ وجهههههههههههه گفت بگو شرمندم کار دارم 

یعنی خیلی ساده ای اگه هیچی بهش نگی 

این جور آدما رو من میشناسم خوبی دیگران براشون وظیفه است .

تو هم پیام بده پس سهم کیکی که من اوردم و پیتزایی که فلانی آورد و خوردی و هم لطف کن واریز کن 

بزار بفهمیم جات باشم با همچین آدمی دیگه دوستیمون ادامه نمیدم از آدمای قدر نشناس به شدت متنفرم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤