2777
2789
عنوان

میشه رو سواد کسی که غلط املایی داره حساب باز کرد⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شما رو‌نمیتونم جدی بگیرم طرف مقابل رو‌طرب نوشتی پس کنسلی

طرب معلومه اشتباه تایپیه ولی خاستگار و بزار نه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

شما خودت طرف مقابل رو طرب مقابل نوشتی پس یعنی ما الان شما رو جدی نگیریم؟

آخه چه ربطی داره؟

بعضیا سریع تایپ میکنند و حواسشون نیست همین باعث غلط املایی میشه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

وای🤣🤣

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

طرب معلومه اشتباه تایپیه ولی خاستگار و بزار نه

من گوشیم یه مدلیه خودش تایپ میکنه خیلی از کلمه هارو حوصله ندارم چندین بار ویرایش بزنم 

بعدشم خیلیا از جمله خودم کتابی تایپ نمیکنیم 

همون حرف های عامیانه رو تایپ می‌کنیم 

الان شما به جای بذار باید بنویسی بگذار  

شما خودت طرف مقابل رو طرب مقابل نوشتی پس یعنی ما الان شما رو جدی نگیریم؟آخه چه ربطی داره؟بعضیا سریع ...

اشتباه تایپی با غلط املایی فرق داره

طرب معلومه اشتباه تایپیه

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

من گوشیم یه مدلیه خودش تایپ میکنه خیلی از کلمه هارو حوصله ندارم چندین بار ویرایش بزنم بعدشم خیلیا از ...

اصلا بحث عامیانه و اینا نیست بحث غلط املاییه

بله درستش بگذاره ولی به قول شما عامیانه‌اش میشه بذار

دیگه بزار رو از کجا درمیارن نمیدونم

اشتباه تایپی با غلط املایی فرق دارهطرب معلومه اشتباه تایپیه

آقا کلا اصلا نباید دنبال حاشیه بود،،من تاپیک میزنم منتظر اینم که راهنماییم کنن یا وقتی پست میزارم و یکی ریپ میزنی میرم پستش رو میخونم که چی به من گفته اصل مطلب رو بگیرم حالا عین این ملا غلط گیرا برم غلط املاییش پیدا کنم؟

لعنتی مگه داریم شاهنامه مینویسیم😑

اصل مطلبو بگیرین فرعیات رو ول کنید

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

وا چ ربطی داره😂 سواد تایپ رسانه ای با دنیای بیرون متفاوتهاینجا یا دستشون میخوره رو کیبوردیا شکل کلم ...

حسم اینطوریه که اگه کسی زیاد با کتاب و جزوه و پرونده ارتباط داره و کلا سواد پویایی داره استفاده اینطوری از کلمات براش بی مفهوم و غیرعادیه

حتی چشمش رو آزار میده

سواد تایپ رسانه ای ممکنه کلمات رو مخفف کنه اما املا رو  تغییر میده؟اونم توی فارسی که با استفاده یک حرف کلمه مفهوم جدیدی میگیره؟

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

ممنون که کنسلم کردید الان دکمه suicide رو فشار میدم.

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

من معلمم اینا رو تو املا غلط میگیرم اما خودمم اینجوری گاهی مینوسم مخصوصا خاستگار یا اینایی ک و ناخوا ...

اقا شاید من حساس شدم یا چشمم نا آشنا است

منم خیلی علاقه دارم به آمریکا از این جهت گفتم

چه جالب

منم . هم امریکا هم آیس امریکانو😂🤝