2777
2789

کلی میگم ولی نسخه کوچیک شده اش همین نی نی سایت، میبینی تو یه تاپیک یکی داره یک چیزی رو توضیح میده ده بار مینویسه بزار ،بخاد ،زجه،صواب خاستگاری یا امثال اینا

بعدش دیگه نمیتونم زیاد جدی بگیرم طرب مقابل رو یا حرفاشو معتبر بشمارم

عادیه یا روزمره‌ اینکارو با آدم میکنه؟

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

اسم کاربریت چه خوبه 😁

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم کاربریت چه خوبه 😁

عه😂از چه نظر

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

وا چ ربطی داره😂 سواد تایپ رسانه ای با دنیای بیرون متفاوته

اینجا یا دستشون میخوره رو کیبورد

یا شکل کلمه برای اتلاف وقت رو کوتاه تر مینویسن دیکته و املا نیست که بخوای بدون غلط املایی بنویسی تشدید و اَ اِ اُ بذاری 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

عه😂از چه نظر

منم خیلی علاقه دارم به آمریکا 

از این جهت گفتم 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

اونو نمیدونم ولی من اینقدر بدم میاد مثلا بنویسم ارع

ولی همیشه چون تند تایپ میکنم دستم میخوره روی ع به جای ه و اعصابم بهم میریزه:/

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨