2777
2789
عنوان

میشه رو سواد کسی که غلط املایی داره حساب باز کرد⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 47 پست
اونو نمیدونم ولی من اینقدر بدم میاد مثلا بنویسم ارعولی همیشه چون تند تایپ میکنم دستم میخوره روی ع به ...

وای مخصوصا کیبورد سامسونگ ه و ع کنار همن

حس میکنم اگه بجای اره بنویسم ارع از بازی حذف میشم😂😂😂😂

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

آدم هایی که سر چیز های الکی بالول بازی خود برتری دارن یه جایی گاف میدن

اگه تا قبلش نداشتم الان حس برتر بودن دارم

چون انقد احمق هستی که ندونی کلمه طرف ارزش املایی نداره 

ارزش املایی برای کلماتی لحاظ میشه که حروف مشابه دارن یا املای دشواری دارن نه صرفا طرف اونم چون ب و ف توی کیبورد کنار همن

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت طرف مقابل رو طرب مقابل نوشتی پس یعنی ما الان شما رو جدی نگیریم؟آخه چه ربطی داره؟بعضیا سریع ...

هوش ادراکی و تحلیلیت ازارم میده که نمیدونی فرق اشتباه تایپی و غلط املایی چیه . حتی کتاب ها هم اشتباه تایپی دارن اما غلط املایی به ندرت یا حتی اصلا.

اگه باهام مخالفی به یه شیوه دیگه بیانش کن 

من فقط حس کردم ادمی که توی سند و ارائه اش یا حتی پیامی که اتفاقا داره توش از یه محتوای علمی حرف میزنه و یه کلمه رو اشتباه مینویسه و احساس نمیکنه که نوشتارش جور دیگه ای هست آدمی نیست که بتونم زیاد به حرفش اعتماد کنم.

توی متن تاپیک هم مثال زدم.

آقا کلا اصلا نباید دنبال حاشیه بود،،من تاپیک میزنم منتظر اینم که راهنماییم کنن یا وقتی پست میزارم و ...

منم درباره عام صحبت نکردم

گفتم وقتی کسی داره درباره بحث علمی چیزی به صورت متن ارائه میکنه

حسم اینطوریه که اگه کسی زیاد با کتاب و جزوه و پرونده ارتباط داره و کلا سواد پویایی داره استفاده اینط ...

چون اهمیتی نداره که تو مجازی بخوای وقتت رو صرفش کنی

بعد فقط ایرانیام نیستن

اینجور کلمات تغییر یافته توی همه زبان ها مثل انگلیسی هستن که کلا شکل و املای کلمه رو عوض میکنن برای کوتاه نوشتنش، اگه بخوایم با این فرمول پیش بریم زبانمون باید با زبان 5000 سال قبل یکی بود چون نباید کلمه ها رو تغییر دار

کلمه ها در طول زمان تغییر میکنن دیگه

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

چون اهمیتی نداره که تو مجازی بخوای وقتت رو صرفش کنیبعد فقط ایرانیام نیستناینجور کلمات تغییر یافته تو ...

منظورم مجازی نبود منظورم دانشگاه و کار و پروژه است

تو نی نی سایت کی بحث علمی میکنه اخه

هوش ادراکی و تحلیلیت ازارم میده که نمیدونی فرق اشتباه تایپی و غلط املایی چیه . حتی کتاب ها هم اشتباه ...

ای جانم آزار نبین عجیجم😂😂باشه از این به بعد شاعرانه میحرفیم😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

یه رفیق دارم مخ ریاضی

چند دفعه مقام آورده 

ارشد برق گرایش مخابرات داره از بهترین دانشگاه 

اما املاش افتضاحه

میگه موقع نوشتن ذهنم یاری نمیکنه و نوشتار کلمات رو فراموش میکنم

بعضی ها توی املا ضعیف هستن و واقعا دست خودشون نیست

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

من گوشیم یه مدلیه خودش تایپ میکنه خیلی از کلمه هارو حوصله ندارم چندین بار ویرایش بزنم بعدشم خیلیا از ...

اشتباه تایپی با املایی فرق داره

کتابی بگذار و عامیانه بذار در نهایت درستن، ولی بزار غلط 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
هوش ادراکی و تحلیلیت ازارم میده که نمیدونی فرق اشتباه تایپی و غلط املایی چیه . حتی کتاب ها هم اشتباه ...

دقیقا، منم موافقم باهات

من خودم گاهی اشتباهی غلط مینویسم ی کلمه رو، بعد خودم ک میخونمش حس جالبی نمیگیرم مخصوصا اگ نشه ادیتش کرد یا دیر شده باشه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اگه تا قبلش نداشتم الان حس برتر بودن دارمچون انقد احمق هستی که ندونی کلمه طرف ارزش املایی نداره ارزش ...

احمق تویی که وقتی بهت بی احترامی نشده با بی احترامی جواب میدی 

معلومه چطور بزرگ شدی خانم ادبی 

حصاث نشو

چشم عباس آقا.