2777
2789
عنوان

بیاین حاجتتون بگین حمدمیخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 27 پست
رباط دوتا زانوم پاره شدن. حتما امتحان میکنم.ممنون عزیزم

خدا ایشالله شفابده دردبی درمون نباشه دست حسین رو دردت باشه 🤲🤲

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی باهرحاجتی توتاپیک شرکت کرده بحق امام حسین بحق خانم ام البنین به حاجت دلشون باخوشی وسلامتی برسن.

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

واست حمد میخونم توام واسه سلامتیم. زانو درد دارم

مامانم یه بار رفت بیرون به خاطر زانو درد با ویلچر برگشت. چند تا ورزش هست برای زانو. بزن تو نت بیارن. باید بشینی روی صندلی یه سری ورزش کنی. الان خیلی بهتره. دیگه خداروشکر زانو درد نداره.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

بچم سالم و خوشگل بدنیا بیاد این هفته رفتم قلبش تشکیل شده باشه 

مرسی حمد خوندم برات 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚