2777
2789

سلام.من دخترم عینکیه.ابتداییه. چشمش دو نمره ضعیفه.

هروقت میریم خونه فامیلا اونا عینک دخترمو میگیرن. خودشون یا بچشون میزنن به چشمشون. میگن وای آدرینا تو چطوری میبینی با این عینک.‌چرا این بچه باید عینکی بشه آخه؟؟ درمانی نداره یعنی؟ نمیشه لیزیک کنه؟

با این حرفا آتیش به جونم میزنن. دیشب تا صبح گریه کردم.دخترم روزی یک ربع گوشی هم دستش نمیگیره.درسشم عالیه.

اونا هم تنها افتخارشون اینه که بچه ما از شش ماهگی تا الان یکسره شب و روز گوشی دستشه و یه ذره هم چشمش ضعیف نشده. حالا بچه‌ی تو....

خدایا خودت به دل شکسته ی من نگاه کن. چقدر حرص بخورم و زجر بکشم آخه.  از یک طرف استرس حرف بقیه رو دارم که قلبمو از جا میکنن از طرفی باید مواظب باشم همش چکاپ و دکتر تا شماره چشمش ثابت بمونه بیشتر نشه‌. چون بالا رفتن شماره چشم بعدها خطرساز میشه.

میشه اگه خودتون عینیکی هستین یا بچه های گلتون عینک میزنن بیاین و بگین چکار میکنین؟ خدا همه بچه ها رو در پناه خودش حفظ کنه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم درکت میکنم، منم عینکی بودم از 3 سالگی عمل هم نکردم چون عینکمو دوست داشتم

اولش خیلی سخت بود که باور کنم عینک دارم همه بهم تیکه مینداختن، چشمام هم سبز بود خیلی خوشگل، کلا گاهی شبا تا صبح گریه میکردم که حق من این نبود ولی کم کم بهش عادت کردم و حرفای بقیه برام مهم نبود و خیلی هم عینکی بودنو دوست داشتم، به مرور زمان برام عادی شد

برات مهم نباشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر خواهر شوهرم

ابتدایی

ارثی هست گمونم.پدرشم عینکیه

هجده سال شد لیزیک یا لازک کنه

ولی ما هیچوقت اینجوری باهاش حرف نزدیم.

خوب عینکه دیگه...

بحرفشون محل نده.

یروز ک بچت نیست همرات بهشون بگو ک رو روحطه بچه اثر میزاره و اینکارها رو نکنن و هرچیزی جلوش نگن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

من ۱۰ سالگی عینکی شدم ۲۵-۶ سالگی هم لیزیک کردم‌

عینک خیلی ام قشنگه 

شماره چشمم هم مرتبا بالا میرفت ولی کی کفته بالارفتن شماره ی چشم خطرناکه ؟

خواستن عینک دخترت رو بگیرن ،بگو لطفا به عینکش دست نزنید وسیله شخصیه 

این حس بدت رو به دخترت هم انتقال میدی عزیزم .وگرنه عینکی بودن چیز نامتعارف و اعصاب خوردکنی نیست .

از دکتر مشورت بگیر ببین به جای عینک اجازه داره لنز بذاره یا نه ، من خودم لنز طبی میذارم ولی دختر شما ...

بله عزیزم.‌خیلی پیگیرم و مدام چکاپ و دکتر میبرمش. یک مدل لنز شبانه یا ارتوکراتولوژی میتونه استفاده کنه و یک مدل لنز روزانه. ولی فعلا آمادگیشو نداره و دکتر گفت صبر کنین

من ۱۰ سالگی عینکی شدم ۲۵-۶ سالگی هم لیزیک کردم‌عینک خیلی ام قشنگه شماره چشمم هم مرتبا بالا میرفت ولی ...

همیشه سلامت باشین گلم. شمارتون چند بود لیزیک کردین عزیزم؟

من کلینیک تخصصی میبرم و دکتر اونجا روش های کنترل ضعیفی چشم رو به کار میبره تا شماره چشم بچه ها زیاد نشه. چون میگه ضعیفی چشم بعدا در سنین بالاتر باعث بیماری های چشمی مثل آب مروارید زودرس و گلوکوم و جداشدگی شبکیه میشه. 

همیشه سلامت باشین گلم. شمارتون چند بود لیزیک کردین عزیزم؟من کلینیک تخصصی میبرم و دکتر اونجا روش های ...

قربونت برم عزیزم 

۵/۵ ۶ بود 

عمل کردم

خوب دکتر بدبینانه ترین حالت رو گفته 

که ممکنه اصلا اتفاق نیفته 

استرس خیلی بده 

شما که داری پی گیری میکنه ،حقت نیست اضطراب داشته باشی