2777
2789
عنوان

ازبی محلی وقهرشوهرم خسته شدم

265 بازدید | 28 پست

یه دعواداشتیم هفته ی قبل هم کتک زده هم کلی فش بارم کرده .هروقت میادخونه انگارمن روحم.غذای منم نمیخوره خودش تخمرغی چیزی درست میکنه میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دستشو ببوس معذرت خواهی کن.تحت فشاره تو جامعه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

هم کتک حوردی هم فحش بزاش غذا هم میپزی نمیدونم زنهایی مثل تو چی فکر میکنن که تا این حد خر شوهراتون میشین و سواری میدین تو الان باید منتظر معذرت خواهی از این آقا باشی کمی برای شخصیتت ارزش قائل شو 

بی محلی بدترین کاره

شوهر منم از دیروز داره بیمحلی میکنه بدون هیچ دعوا و ... . فقط چون گفتم بچه الان امتحان داره نمیتونم باهات بیام شهرستان بداخلاقی و بی محلی میکنه . ولی خب من یاد گرفتم بدترشو انجام بدم . قبل اینکه اون از من رو برگردونه من برمیگردونم و ... یه کم ارومتر شده 

هم کتک حوردی هم فحش بزاش غذا هم میپزی نمیدونم زنهایی مثل تو چی فکر میکنن که تا این حد خر شوهراتون می ...

اتفاقا من زن ضعیفی نیستم اون خیلی وحشی و دیونس.غذابرا بچمه هم خودم نمیتونم گرسنه بذارم بچه هارو. بخامم مثه خودش رفتارکنم جدوآباد آدمو میاره جلوچشمت 

اها کتکش زده بره دستشو ببوسه.شما مردا دیکه چی هستین بخدا.ادعای خدایی دارین همتون.زندگی زنا رو سیاه ک ...

واقعا دستی که زنو بزنه باید قط شه نه ببوسیش. شوهرمن مردمغرور وخودخواهیه وفقط خودش براش مهمه 

بی محلی بدترین کارهشوهر منم از دیروز داره بیمحلی میکنه بدون هیچ دعوا و ... . فقط چون گفتم بچه الان ا ...

برا من خیلی لجبازه من بخام مثه خودش باشم یا ازخودش بدتر روزگاری ازم سیاه میکنه که بشینم زار بزنم