2777
2789
عنوان

تلافی کردن تو خونه ی مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 93 پست
ببین همه چی برمیگرده به رفتارخودمون من وخواهرم دوقلو هستیم خواهرم همیشه کارای مادرشوهرشو. انجام میده ...

افرین کار خوبی کردی 

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همه چی برمیگرده به رفتارخودمون من وخواهرم دوقلو هستیم خواهرم همیشه کارای مادرشوهرشو. انجام میده ...

چجوری قانع کردی به منم بگو

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍
 ب شوهرت بگو مامانت تشکر. بلد. نیست کاری میکنم ازم تشکر کن تا یاد. بگیرن

گفتم .گفت مغروره خب چیکار کنم .منم گفتم خب منم ادمم احترامو محبت میخوام

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا

خب عزیزم نرمال رفتار کن،یهو نمیرفتی اون همه ظرف بشوری که تشکر نکنن قهر کنی،به اندازه خودت کار کن که اگه تشکرم نکردن دلخور نشی

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
نه دعوا نکرد فقط گف برات متاسفم  کلا شوهرم ارومه اهل دعوا نیس  ولی مادرشوهرم قیافه میگیر ...

پاشو بروخونت

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ببین من متولد ۷۲هستم اماهمیشه بهم میگن خیلی زرنگی چون یکم سیاست میخواد

من هیچوقت با لحن بد وتند حرف نمیزنم حتی اگه طرف مقابلم خیلی پر رو وبی ادب باشه مادرشوهرمنم مثل خیلیا خیلی کنایه میزنه بهم ولی من فقط نگاش میکنم ولبخند میزنم حتی جوابم نمیدم که بفهمه عصبیم کرده حرفاش خودش عصبانی میشه که چرا جوابشو نمیدم و اینجوری شوهرم همیشه پشت منه وازم دفاع میکنه

تا خدا با من است زمانه با من است .

بازم دستت دردنکنه حداقل کارمیکنی عروس ما میاد دورازجون میشینه مثل گاو میخوره لیوان جلوشو برنمیداره بزاره تو ظرف شویی مهمونامون کلی مسخرش میکنن میگن مفت خوره تازه 3شب 3شب میمونه خونمون مادرم بنده خدا با اون کمردردش جلوش میاره میبره بعد یه شب بریم خونش کارنکنم قیافه میگیره بدم میاد ازش 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست