2777
2789
عنوان

تلافی کردن تو خونه ی مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 93 پست
اگر دختر داره  در حد خودت کار کن

ای بابا خواهر جان 

من خواهرشوهرم بزرگتراز منه و مجرده دوبار نشستم بار سوم ب جاریم گله کرده بود خونه ماهم میاد پرنسسیش گل میکنه😁😁😁😁😁😁😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی کاری رو انجام میدی تنهایی همشو انجام نده مثلا بگو مامان بریم کمکتون کنم ظرفارو بشوریم یا کمک کن ...

انقد پروان که نگو .دوسه بار که کاراشون وحشتناک زیاد بوده به خواهرشوهرم گفتم بیا کمک کن کارارو انجام بدیم ولی یجوری طعنه وار بهم گفتم نمیخواد پاشو خودم انجام میدم .یجوری که انگار من بی عرضه ام .ان بخواد تنها میتونه 

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا

یاد ننه مامانم افتادم هیچ وقت آب گرم نداشت زمستونا  ک خونش میرفتم میگفت ظرفا را نشور خودم بعدا تمیز میکنم اما دلم نمیومد وقتی دستان زیر آب سرد میکردم انگار دست آدم میبرد تو دلم میگفتم خدا به دادت برسه وقتی میرفتم تو اتاقش میگفت یخ کردی ننه 😢😢😢دلم براش تنگ شده حالا شمام همیشه که با آب یخ ظرف نمیشوری به خاطر خدا کاری رو انجام بده نه بنده 

کاش شما دیشب کمتر کار میکردی امشبم یه کم کمک میکردی الان کارایی که دیشبم کردی به چشم نمیاد و طلبکارم ...

نمیشه کم انجام بدم پاشم همه چی گردن منه😂

انقد پروان که نگو .دوسه بار که کاراشون وحشتناک زیاد بوده به خواهرشوهرم گفتم بیا کمک کن کارارو انجام ...

خببزار بگن بی عرضن من دوستم میگفت زدم موقع ظرف شستن ظرف کریستال گرون شکوندم دیگه دستم نمیدن😁😁😁😁

اصلن چرا عادتشون دادی کاری بکنی

حالا ظرف شستن عیب نداره ولی‌من بمیرم‌جارو نمی کنم خونه مادرشوهرم

چه برسه شوهرم بگه پاشو جارو کن

خیلی دوس داره خودش پاشه کمک مامانش کنه

والا

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته

من چقد بدبخت که بهم دستور دادن صب برم کاراش بکنم شامم بزارم بیام خونه خودم تازه شام بزارم کارامو کنم توروخدا یه راه حلی یه کمکی بگید چکارکنم شوهرمم حرف اونارومیگیره

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍

منم یه مشکلی واسم پیش اومد تو خونواده شوهر ، ولی نمیتونم تاپیک بزنم 

نمیدونم حق با من بوده یانه😢😢😢

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
من چقد بدبخت که بهم دستور دادن صب برم کاراش بکنم شامم بزارم بیام خونه خودم تازه شام بزارم کارامو کنم ...

واااا نرو خب 😳😳

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
انقد پروان که نگو .دوسه بار که کاراشون وحشتناک زیاد بوده به خواهرشوهرم گفتم بیا کمک کن کارارو انجام ...

ببین همه چی برمیگرده به رفتارخودمون من وخواهرم دوقلو هستیم خواهرم همیشه کارای مادرشوهرشو. انجام میده خیلی زیاد البت مادرشوهرشم خوبه ولی من هیچوقت انجام نمیدم وهمسرمم توجیه کردم خیلی منطقی .

تا خدا با من است زمانه با من است .
یاد ننه مامانم افتادم هیچ وقت آب گرم نداشت زمستونا  ک خونش میرفتم میگفت ظرفا را نشور خودم بعدا ...

اینا پمپ دارن ابگرمکن دارن .ولی خیر سرشون صرفه جوان و تند تند پمپشونو خاموش میکنن بخاطر سرما و برف هم اب زود گرم نمیشه چون لوله ها یخ کرده فقط بخاطر اینکه نمیزارن پمپ دائم تو برق باشه 

ولی خب همیشه عروسا انتظار دارن مادرشوهر یه احترام کوچیک یا یه محبت کوچیک بهشون بکنه ولی متاسفانه مادرشوهر من له شدت مغروره