2777
2789
عنوان

تلافی کردن تو خونه ی مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 93 پست
اوف چه سخت گرفتی دو روز دیگه میمیریم جسممون خاک میخوره چه خوب که به یه پیرزن بدون چشم داشت کمک میکرد ...

کاش پیرزن بود دلم نمیسوخت ـ

خیلیم جوونه 😂😂

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه چیه مگه حتما باید تشکر کنه پیرزن بیچاره..مادرخودتم بود اینجوری میکرد ناراحت میشدی..عزیزم شما مثل دختری واسشون..ادن بزرگتره هرچی باشه نباید جلوی شما خم و راست بشه..شخصیت خودتو میبری زیر سوال قربونت

با تو هرثانیه عاشقانس براممممم😘😘😘😘😍😍
کاش پیرزن بود دلم نمیسوخت ـ خیلیم جوونه 😂😂

رهبری و کار بلدیتو ثابت کن ...همه جا میگن دسپخت آرامش همه جا بزرگ و کوچیک تشکر میکنن که مهمونیشونو راه انداختم همه ی مراسما قبلش خواهش و اجازه ی همسر که خانومتو بیار کمکمون 😎😎😎😎😎😎

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

وقتی کاری رو انجام میدی تنهایی همشو انجام نده مثلا بگو مامان بریم کمکتون کنم ظرفارو بشوریم یا کمک کنم سفره پهن کنیم اینجوری کمک حساب میشه ولی وقتی تنهایی همسو انجام میدی میشه یه وظیفه که همیشه ازت انتظار دارن

تا خدا با من است زمانه با من است .
حالا چرا موندی خونشون شبو؟

مجبورم از خونمون دوره خونشون 

واینکه شب اومد نمیشد برگردم زود برف و یخبندونه نمیشه برگشت😐

از همون اول نباید. کار. کنی انقدر. از یه اخلاق جاریمخوشم میاد همون اول دست ب سیاه سفید. نزد عزتشم زی ...

اخ گفتی واقعا من خریت کردم دلم نمیخواست حرف پشتم باشه بگن کار خودشم انجام نمیده الان شده وظیفم 

من اصلا کار نمیکنم انقد با شوخی گفتن چون خیلی زرنگن تو ظاهر میگن وای نباید کار کنی البته مادر شوهرم از ته دل میگه ولی پدر شوهرم نهههه انقد با شوخی گفتن ضوهر من که می‌گفت تو دس بزنی تا اخر باید کار کنی الان میگه پاسو دیگه انگار خونه خودمونیم منم تا دعوا بدی هم پیش رفتم ولی زیر بار نمیرم ولی الکی خیلی میچرخم فک کنه دارم کار میکنم 

ببین من خونه مادر شوهرم میرم همیشه کمکش میکنم چون پاش درد میکنه دلم میسوزه ولی ده بار تشکر میکنه انتظار نداره ازم من خودم انجام میدم 

ولی اینکه شوهرم برگرده اینجوری بهم بگه قطعا جرش میدم 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟