2777
2789
عنوان

تلافی کردن تو خونه ی مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 93 پست

بچه ها بمنم کمک کنید 

البته ببخشید استارتر اینجا پست میزارمااا😘😘😘

دوست جونااا خواهرشوهرم الان دوساله جلو همه به من میگفت تو دخترزایی 😱😱

حالا من تازه اولین بارداریمه ، ولی هرکی میگفت بچت پسره میگفت نه این دخترزاست ..

حالا من دیشب رفتم سونو و گفت پسره بچم ، من بهش اس دادم دخترزا نبودم و بچمون پسره..

اس داد که نه فرقی نداره وختر و پسر که ، گفتم والا تو هرجا نشستی گفتی دخترزایی بخاطر این گفتم..

حالا مادرشوهرم و دختراش بدشون اومده و بامن قهر کردن که چرا این حرفو زدم ، خواهرشوهرمم زده زیرش که من اصن بهش نگفتم دخترزا😨😨😨

الان کدوممون مقصریم؟؟

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ببخشید توروخدا اینجا پست گذاشتما ، نمیتونستم تاپیک بزنم😊😊

توام خوب کاری کردی که کار نکردی 

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
اگه يه كاريرو انجام دادي واسشوندگ انتظاررر تشكر نداشته باش... خودت خواستي انجامش بدي زورت كه نكردن ...

اتفاقا زوره نکنی قیافه میگیرن 

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا
من هیچوقت با لحن بد وتند حرف نمیزنم حتی اگه طرف مقابلم خیلی پر رو وبی ادب باشه مادرشوهرمنم مثل خیلیا ...

من خونه هیچکس کار نمیکنم واز اولم نکردم من به همسرم از اول گفتم من اصلا دوست ندارم رفتم جایی خونه هرکسی که باشه کسی بهم بگه پاشو این کارو انجام بده خودم صلاح دیدم پامیشم و من مسولیتم فقط در قبال تو هست ن خونه پدر ومادرت خیلی با احترام اگه هم کاری انجام بدم ک تشکری ازم نکنن دیگه واقعا انجام نمیدم و واقعا هم انجام ندادم.

تا خدا با من است زمانه با من است .
من خونه هیچکس کار نمیکنم واز اولم نکردم من به همسرم از اول گفتم من اصلا دوست ندارم رفتم جایی خونه هر ...

البته شوهرمم خیلی منطقیه وحرف حساب رو قبول میکنه

تا خدا با من است زمانه با من است .

بچه ها چرا همیشه تو این قضایا یه چیز کوچیک و بزرگ میکنین که اگه من بودم ال میکردم بل میکردم

اولا سیاست زنانه به بی محلی و پیچوندن و اینا نیست

سیاست ینی هم تو دل خانواده همسر باشی هم خودت اذیت نشی

اگه کم میرین خونه شون چه اشکال داره جلوی کسی که ازت بزرگ تره کار کنی و کمکش باشی؟ تا اعتماد و محبت اونا رو جلب کنی

اگه رفت و امدت زیاده با خنده و خوش رویی کم کم کار و کم کن نه با قیافه که همه بفهمن

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
بچه ها بمنم کمک کنید  البته ببخشید استارتر اینجا پست میزارمااا😘😘😘 دوست جونااا خواهرشوهرم ا ...

اشکال نداره گلم .

اتفاقا ازین اخلاقاهم داره خواهرشوهرمن .میزنه زیر حرفی که زده .ازسر حرفت کوتاه نیا یه دنده باش و بگو گفتی حتی اگه باعث قهر بشه

من چون خواهرشوهر مجرد دارم اون بیشتر کارو انجام میده و من فقط ظرف میشورم اونم ب زور میزارن..ولی خواهرشوهرم شوهر کنه دیگه من باید انجام بدم کاروشو

با تو هرثانیه عاشقانس براممممم😘😘😘😘😍😍
اشکال نداره گلم . اتفاقا ازین اخلاقاهم داره خواهرشوهرمن .میزنه زیر حرفی که زده .ازسر حرفت کوتاه نیا ...

منم به شوهرم گفتم از دیشب یه زنگ نزدن به من تبریک بگن ، تا زنگ هم نزنن دیگه خونشون نمیرم 

اونم گفت اونا زنگ نمیزنن توام نرو دیگه😩😩

بچه ها چرا همیشه تو این قضایا یه چیز کوچیک و بزرگ میکنین که اگه من بودم ال میکردم بل میکردم اولا سی ...

من واقعا اصلا سیاست زنونه ندارم و بلد نیستم 

از طرفی هم خانواده شوهرم پرو و زرنگن و من لهشون رو دادم