2777
2789
عنوان

بیاین از ضرر های مالی ک خوردین بگین

193 بازدید | 23 پست

یکم من آروم شم و امشب سکته نکنم

حقوق چندین ماهم دود شد رفت هوا اونم فک کن بری سر کار تو گرما تو سرما آخرش ضررم کنی

مولانا: پس زخم هامان چه؟   شمس:نور از محل زخم ها وارد می‌شود!

بزرگ ترین این بود که اشتباها برای فرد دیگه دو گیگ نت خریدم و پس نداد💔

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

تارا صفر صفر وقت تحویل از نمایندگی چپ کردم😂😐

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال 97 مجرد بودم خانواده م یه ضرر حدودا 500.600 میلیونی کردن 

دیگه نمیگم سر چی 

ولی خودت حساب کن که 500 اون موقع چند میلیارد الانه

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

سال 97 مجرد بودم خانواده م یه ضرر حدودا 500.600 میلیونی کردن دیگه نمیگم سر چی ولی خودت حساب کن که 50 ...

باور کن واسه منم الان همین مث چندین میلیارده چون زیاد زحمت کشیدم ب خاطرش

مولانا: پس زخم هامان چه؟   شمس:نور از محل زخم ها وارد می‌شود!
تارا صفر صفر وقت تحویل از نمایندگی چپ کردم😂😐

بیمه طلایی نداشت؟

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

منم امشب از عذاب وجدان دارم سکته میکنم بنده خدا همسایه مون هرچند وقت یه بار جارو برقی شو میاورد خونه مو جارو میزد پاهام مسکل داره نمیتونم جارو دستی بکشم دیروز آورد جارو کنه وسط کار خاموش شد امروز شوهرش برده درستش کنه گفتن مونورش سوخته 

بنده خدا اونم کارگره هزار گرفتاری داره 

خودمم نمیتونم کاری براش بکنم دخترم مریض و خونه خالی هزارجور مشکل دارم 

از کدومش برات بگم که نگم بهتره ، سردیس طلایی که سر بورس دود شد رفت هوا ، یا گردنبندی که با دست شکسته خودم فکر کردم لای دستمال آشغاله انداختم دور ؟ و...

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
منم امشب از عذاب وجدان دارم سکته میکنم بنده خدا همسایه مون هرچند وقت یه بار جارو برقی شو میاورد خونه ...

عزیزم 😔 ان شاالله خدا به شما سلامتی بده و گره از کار شما و همسایه مهربونت باز کنه ، ان شالله بهترین ها نصیبتون بشه

اگه تنت سالمه و هیچ درد جسمی نداریاگه دم بیمارستان‌ها حیرون نیستی 

اگه دربه در دادگاه ها نیستی ...

اگه خانوادت سالمن 

خداروشکر کن 

جای ضرر مال پر میشه ان شاالله ولی ضرر جانی خیر 

الهی که هر چه زودتر خدای ارحم الراحمین واست جبران کنه 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
از کدومش برات بگم که نگم بهتره ، سردیس طلایی که سر بورس دود شد رفت هوا ، یا گردنبندی که با دست شکسته ...

وای نگو من انگشتر نگین برلیان که خیلی هم گرون خریده بودم انداختم لای دستمال کاغذی و متوجه نشدم انداختمش تو سطل زباله هنوز که هنوزه بعد 12 سال دلم میسوزه یادم میاد

وای نگو من انگشتر نگین برلیان که خیلی هم گرون خریده بودم انداختم لای دستمال کاغذی و متوجه نشدم انداخ ...

پس همدردیم خواهر😔