2777
2789
عنوان

بیاین از ضرر های مالی ک خوردین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 23 پست
پس همدردیم خواهر😔

خیلی زور داشت خیلی 

چقدرم دوستش داشتم تو دوران عقد بودم از حماقتم حالم بد میشه اومدم موهامو رنگ بگذارم مثلا میخواستم رنگ بهش نخوره اینقدر سادگی کردم گذاشتم داخل دستمال جلوی ایینه فردا رفتم سراغش فهمیدم لای دستمال بوده و انداختم رفته

وای خداروشکر خودت صدمه ندیدی

دستم شکست

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زور داشت خیلی چقدرم دوستش داشتم تو دوران عقد بودم از حماقتم حالم بد میشه اومدم موهامو رنگ بگذار ...

دیگه چیزی که رفته بهش فکر نکن بابا ، صدقه سرت بود رفت ، منم گردنبند کادوی زایمانم بود پدرشوهرم داده بود ، بعد که فهمید گم شده زایمان بعدی پول داد بهم هدیه ، گفت احتمالا سلیقه مارو دوست نداری ، گفتم نه والا این چه حرفیه ولی خب دیگه کاری بود که شد ، ببینم امسال چه میکنه بعد چند سال یادش رفته یا نه😅😅

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

سال ۹۴ که طلا گرمی ۱۰۳هزارتومن بود ۲۶۰گرم طلا خریدم هفته بعد دزد برد .....

سال۹۷ حسابمون راهک کردن و ۵۰میلیون ازش برداشتن که اون روز پول ۳۰۰گرم طلا بود .

پارسال ماشینمون را دزد برد 

پارسال شوهرم ی معامله کرد کسی که چک کشید خودکشی کرد و بعدهم خانوادش چیزی ندادن و دیگه قیدش را زدیم ....

کلا ضرر های ریز و درشت زیاد داشتیم ولی هربار بیشتر و بهترش برگشته ....چون معتقد بودیم مال دنیا وسیله امتحانه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
سال ۹۴ که طلا گرمی ۱۰۳هزارتومن بود ۲۶۰گرم طلا خریدم هفته بعد دزد برد .....سال۹۷ حسابمون راهک کردن و ...

خداروشکر برگشته عزیزم

مولانا: پس زخم هامان چه؟   شمس:نور از محل زخم ها وارد می‌شود!
خداروشکر برگشته عزیزم

هیچکدومش پیدا نشد ولی خدا برامون جبرانش کرد ....کافیه زیاد دنیا و مالش را جدی نگیری 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....