2777
2789

واقعا بعضیا خیلی خوش شانسن 

از همه نظر  

یکی از اشناهامون اتقد پولدارشد تو کار زیر خاکی بود پیداکردن 

اومده بودن خونمون مهمونی میگفت هشصد میلیون  بردیم ترکیه خرج کردیم تعطیلات عید رفته بودن خانومش چه لباسای برندی گرفته بود 

رفته بودن وان از اونجا رفته بودن انتالیا وضع مالیشون از قبل خوب بوداا بهتر شد 

واقعا چه کیفی میده یه شب پولدار شدن تصورش حال ادم خوب می کنه 

پول خیلی خوب مخصوصا خودت پول داشته باشی منظور  خودت پولدار باشی ن شوهرت کیف کنی

پول =ارامش این دوتا باهم باشه با خیال راحت خرج کنی 

بعضیا واقعا تو فشار زندگی له دارن میشن خدا به داد هممون برسه 

شهاب سنگ

ارث خیلی زیاد

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وان تا انتالیا خیلی ارزون میفته

میدونی چرا اونجور میرن؟ چون ایران ب انتالیا پرواز نداره

و سفرش ارزون تر از استانبول در میاد

وگرنه اگه وضعشون خوب بود ترکیه نمیرفتن

ناشکری نکن

هرکس زندگی خودشو داره، ولی از اینام ی غول نساز

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

اخ یکی از فامیلامون شهرستان بود یهو پولدار شد اومد بالا شهر تهران خونه خرید یه خونه هم توی کرج اونم چه خونه هایی چه وسایلی چه ماشینایی گرفتن و خیلیی یهویی میگفت توی کار ساخت و سازه ولس من واقعا نمیدونم چیکار کردن یهو انقدر عوض شد زندگیشون

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
از وان تا انتالیا خیلی ارزون میفتهمیدونی چرا اونجور میرن؟ چون ایران ب انتالیا پرواز ندارهو سفرش ارزو ...

هرچی شاید شمام ماشالا بی نیازی ولی واسه ماها هشتصد میلیون خیلی حساب میشه 

اخ یکی از فامیلامون شهرستان بود یهو پولدار شد اومد بالا شهر تهران خونه خرید یه خونه هم توی کرج اونم ...

واقعا ماهی صد میلیونم دویست میلیونم درامد داشته باشی نمی تونی که یه خونه‌ی بیست میلیاری بگیری